Mam takovy mensi problemek a to, ze jsem si pomoci nLite naistaloval cista okna i bez IE Mno a ted jsem zjistil, ze budu opet delat stranky, takze bych potreboval IE na optimalizaci pro vsechny prohlizece
Da se nejak nainstalovat IE, aniz bych musel reinstalovat komplet okna?
tak myslim, ze by to mohlo jit doinstalovat z windowsovskeho cd, pripadne se ie7da stahnout jako instalacka z netu... ale pri instalaci si to overuje pravost...
Runn3r.cze píše:tak myslim, ze by to mohlo jit doinstalovat z windowsovskeho cd
Mno to jsem zkousel jako prvni a zadnou takovou moznost jsem nenasel.. nebo sem slepej?
Runn3r.cze píše:pripadne ie7 se da stahnout instalacka z netu... ale pri instalaci si to overuje pravost...
Du to zkusit... Mno a legalnost nebude problemem
Edit: No tak to nefacha Bo IE7 se instaluje na jadro IE, ktere vlastne vubec nemam Tak mi to haze errory
Mno nic, pokud se nakonec nenajde zadny zpusob "how to" tak bude reinstal, no
Pokud chces jen videt, jak bude tvoje stranka v IE vypadat, tak si muzes nainstalovat do Mozilly Firefoxu rozsireni "IE TAB", ktere ti zobrazi jako samostatny panel okno, ktere funguje neco jako frame prave z exploreru, da se tak delat napriklad windows update
Martin J. - Cetelon píše:Pokud chces jen videt, jak bude tvoje stranka v IE vypadat, tak si muzes nainstalovat do Mozilly Firefoxu rozsireni "IE TAB", ktere ti zobrazi jako samostatny panel okno, ktere funguje neco jako frame prave z exploreru, da se tak delat napriklad windows update
jo a jeste i verze, ktera se zas tvari jako opera... takze to pak mame vsechny tri nejrozsirenejsi prohlizece v jednom... idelani pro tvorbu stranek
Runn3r.cze píše:jo a jeste i verze, ktera se zas tvari jako opera... takze to pak mame vsechny tri nejrozsirenejsi prohlizece v jednom... idelani pro tvorbu stranek
Opera? Opera? Opera?
o tom nevim, pred casem sem to hledal, a nenasel, tak sem si do pc musel dat USB Operu.., ale skusim se po tom opet podivat.,
aha., mno ja mam rozsireni, ktery tu urcitou stranu otevre v opere, ale jako tak, ze otevre samostatne operu, a v tej to otevre, bohuzel to ale nejde na USB operu, takze je mi k nicemu..,
jo asi sem to poplet... sem se ted schvalne koukal na stranky mozilly a zadny opera tab tam nemaj... sem to asi poplet s tim co tady popisoval Cetelon... sorry