málo místa na disku...??
Moderátoři: ladarozan, Zdenek, Pockmat, Moderátoři
málo místa na disku...??
potřeboval bych pomoci s jedním problémem. mám image o velikosti 7,5GB a když jej chci zkopírovat do Pc, tak mi to píše málo místa na disku, přitom je ho dostatek...zkoušel jsem už toho dost a nic nepomohlo...(vypnul jsem i obnovení systému ...)
- Jackal
- Zkušený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: málo místa na disku...??
Image je jeden soubor, nejsi ještě náhodou ve FAT32 ?? To asi ne, ale zeptat jsem se musel.TaV píše:potřeboval bych pomoci s jedním problémem. mám image o velikosti 7,5GB a když jej chci zkopírovat do Pc, tak mi to píše málo místa na disku, přitom je ho dostatek...zkoušel jsem už toho dost a nic nepomohlo...(vypl jsem i obnovení systému,...)

Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re
nejlepší je formát do NTFS, převodem mužeš ztratit data ;-) 

AMD Athlon 64 7750 2.7GHz + AC Freezer 64 rev.2 - 4GB DDR2 1066MHz A-DATA EE,Gigabyte MA74-GM - WD3200AAJS 320GB - Samsung Spinpoint F3 500GB - ASUS EAH5770/DI2/512MB DDR5 - Seasonic 400W T3,Genius HomeTheater 5050
Po dvou letech opět pořádná mašinka :-)
Po dvou letech opět pořádná mašinka :-)
- Jackal
- Zkušený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Lidi já jsem to četl v knize, že ano, jde to a bez ztráty dat. Naopak to nejde. NTFS na FAT32 jde jen s formátováním a ztrátou dat, ale s FAT32 na NTFS to musí jít bez ztráty dat, snad to není obráceně
, já si to moc už nepamatuju a hlavně nevím v jaké knize to bylo.
Nějakej program a hlavně známej program je na to, fakt nevím.
Mohlo by to být ono, ale nevím jestli je to bez ztráty dat !!!!!! - Start -> spustit -> cmd [enter] -> convert C: /FS:NTFS [enter]

Mohlo by to být ono, ale nevím jestli je to bez ztráty dat !!!!!! - Start -> spustit -> cmd [enter] -> convert C: /FS:NTFS [enter]
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
- maestro
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
to Jackal
staci trochu hledat
mas pravdu
viz lišák:
http://www.red-fox.wz.cz/convert-prevod-fat-ntfs.html
staci trochu hledat
mas pravdu
viz lišák:
http://www.red-fox.wz.cz/convert-prevod-fat-ntfs.html