Jimm ICQ je nejlepší javovou aplikací pro komunikaci přes ICQ na mobilním telefonu. Ať jste kdekolik, můžete se připojit na ICQ a komunikovat s ostatními.
Chatování přes ICQ je samo o sobě zdarma, platíte pouze za přenesené kilobajty. Čím víc chatujete, tím více nabývá přenesených kb. Na ceně záleží dle tarifu operátora, cena se pohybuje kolem 0,06 kč / kb. Tzn. že za 1 korunu můžete prochatovat asi 17 kb. Počet kilobajtů můžete sledovat v aplikaci jednoduše v horní liště. V průměru za deset minut stálého chatování můžete prochatovat zhruba 15 - 25 kb. Pokud moc nepíšete, kilobajty narůstají hodně pomalu.
jimm v poslední době moc nefunguje. ICQ mění protokoly.. mě jimm bez problémů fungoval roky, občas jsem MUSEL stáhnout novější verzi. ale teď se mi nedaří. ICQ se nepřipojí do sítě :/ ale už to moc neřeším. Jsem mobilní jinak :-)
mozek007 píše:jimm v poslední době moc nefunguje. ICQ mění protokoly.. mě jimm bez problémů fungoval roky, občas jsem MUSEL stáhnout novější verzi. ale teď se mi nedaří. ICQ se nepřipojí do sítě :/ ale už to moc neřeším. Jsem mobilní jinak :-)
Taky jsem si myslel, ze to nejede (i nova verze).
Po prvnim pripojeni to vetsinou hodi error (myslim 230), tak se pripojim znova a uz to jde. Nekdy az napotreti, ale vzdycky se pripojim. Staci porad mackat pripojit a je to
...Jelikož je to nevhodné pro modemisty, tak jsem web umístil verzi pro Siemensy. Stahovat můžete pro telefony s verzí javy 1.0 (řada x55) nebo pro telefony s verzí 2.0 (řada x65 a výše)....
Nechci se s váma hádat, ale jsem si 100% jistý že to jede i na telefonech s JAVA 1...
Any Java™ capable (CLDC/MIDP) cellular phone, which meets the following requirements:
* Raw socket support
* At least 250 KB of available RAM
* At least 70 KB disk space available
xmickey píše:Jimm ICQ je nejlepší javovou aplikací pro komunikaci přes ICQ na mobilním telefonu. Ať jste kdekolik, můžete se připojit na ICQ a komunikovat s ostatními.
Chatování přes ICQ je samo o sobě zdarma, platíte pouze za přenesené kilobajty. Čím víc chatujete, tím více nabývá přenesených kb. Na ceně záleží dle tarifu operátora, cena se pohybuje kolem 0,06 kč / kb. Tzn. že za 1 korunu můžete prochatovat asi 17 kb. Počet kilobajtů můžete sledovat v aplikaci jednoduše v horní liště. V průměru za deset minut stálého chatování můžete prochatovat zhruba 15 - 25 kb. Pokud moc nepíšete, kilobajty narůstají hodně pomalu.
Zdravim, čtu tady, že jimm může běžet na jakémkoliv telefonu který má javu...znamená to tedy že by mi šlapal i na mém SE T610? Pokud ano nehodil by někdo link na příslušnou verzi....na oficiálních stránkách jsem to nějak nenašel.
gordon156 píše:Zdravim, čtu tady, že jimm může běžet na jakémkoliv telefonu který má javu...znamená to tedy že by mi šlapal i na mém SE T610? Pokud ano nehodil by někdo link na příslušnou verzi....na oficiálních stránkách jsem to nějak nenašel.
Pokud se nepletu, tak SE610 nepodporuje sockety z javy. Pro ICQ je potreba jinou aplikaci, zkus Papla nebo neco pro jabber. http://www.semania.cz