Plánuji ještě jeden disk a teď mě trknul Samsung SpinPoint T166 3.5" 500GB HD501LJ okolo 3 tisíc kaček, to je super cena za 500GB. Nikdy jsem tu značku neměl. Je hlučnost srovnatelná z disky WD a jak je na tom spolehlivost ?? DÍK
Edit: Je to rozumnej nákup, když tu máme Seagate - Western Digital, nerad bych kupoval jen cenu ??
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Samsungy uz kupuju x-let a nikdy zadny problem. Nikdy nenabizely TOP-vykony, ale jsou tiche (rozdil vedle seagate a wd je opravdu velky) a spolehlive...navic cena vzhledem k velikosti je vyborna. Tenhle disk je podle me vyborna volba...uz se tesim az ho Mark poradne obenchmarkuje
Co výkon HDD ?? Co nějaké čísla, nemáme tu nějaké testy, čtení, zápisu atd.... To že je tichej, to je dobrý, ale to mám na WD taky v dobré bedně a chlazení mám slušné. Radši bych ten výkon Samsung/WD/Seagate ?? Jak je na tom, mezi těmito značkamy ?
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
To je pochopitelný že WD a SEAGATE jsou známnější než SAMSUNG.
Ale určitě bych řekl že bude super. Mně ty dva RAPTORY už docela vadily. Tak na nich mám tohle: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=37850 .
A je to docela good. Lepší než aby mi to tam řvalo.