Jackal píše:Ty RAM kup jednoznačně 800MHz, proč kupovat něco co se skoro neprodává a A-Data 800MHz jsou pomalu zadara, nevidím důvod proč je nekoupit a jak jsi psal koukáš do předu, tak nekupuj co je už skoro pomalu staré.
Nevidím důvod proč nemít rychlých 2x 1GB RAM.
Proč blázen?Osobně mám zkušenost že 667mhz jsou lépe přetaktovat než 800mhz.Sám jsem se divil ale po mrknutí třeba na stránky http://www.want.cz jsem koukal že i více lidí má stejný nazor
Neviděl jsem nikde to, že autor chce taktovat. Prostě můj názor je takovej že pro rozdíl 30Kč se mi nákup pamětí na menší frekvenci, nejeví jako rozumnej nákup.
Edit: slovíčko blázen jsem nemusel volit, sorry.
Naposledy upravil(a) Jackal dne úte čer 12, 2007 19:46, celkem upraveno 1 x.
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
jeste jeden dotaz .... jelikoz ten case budou mit v tom obchode kde objednavam az za 2 tydny tak se chci zeptat, jestli nekdo mate zkusenosti s MC 3D01Black protoze je to jedna z malo micro skrini, kterou maji skladem
No bylo to třikrát za sebou... kamarád tehdy stavěl P4 631 a cpal tam tyhle, byly za dobrou cenu... zkoušel samozřejmě co to dá, a tohle z toho vylezlo... P4 na 4.2GHz... málem mě tehdy p......l s mým Opteron@FX57 na SuperPí...
Nikoli... v rozmezí asi 6-ti týdnů kupoval a stavěl tři skoro stejná PC na zakázku...
Tedy 3x jiné, defacto 6x (ale furt samsung, stejný model 2 x 512MB do každého) se prostě stoply kolem této hodnoty... ale já myslím že by šly i víc... on je docela posera