Counter-Strike je oblíbený mód do hry Half-Life. Opět se střetávají teroristé a jednotka protiteroristů.
Counter Strike 1.6 není vůbec náročná hra na HW, takže si ji můžete zahrát i na slaších počítačích, navíc exituje pár užitečných rad, jak rozchodit CS plynule i na těch nejstarších počítačích.
Upozornění: Counter Strike 1.6 není freeware. Pokud chceš hrát tuto hru legálně, tak si ji kup zde: Kup Counter Strike 1.6 za 499,-Kč
Legální steam verzi potřebuje pro hraní na většině serverů a zároveň získáte:
Counter Strike - multiplayer
Tour of Duty - taktická singleplayerová kampaň
Official CS bot
Deleted Scenes - bonusové singleplayerové mise
Naposledy upravil(a) PCMark dne stř led 23, 2008 14:04, celkem upraveno 11 x.
čau lidi,
.
Stáhl jsem si CS 1.6 a k tomu patch, konkrétně v26. No a stejně mi to to nějak nejde. Nemůžu se dostat na server. Vždcycky mi to napíše tohle: Your .dll [cl_dlls/client.idll] differs from the server.
Prosim vás, nemohli by jste mi poradit co s tím?
krutor píše:Prosí o radu. Proč, když se chci připojit k nějkému serveru, to pořád píše invalid cd key,když mám nainstalovanou non-steam verzi a patch v23?
Nemáš originální verzi hry, kup si steam.
Nebo si dej ve hře filtr na no-secure a tam máš 50% serverů cracnutých (non-steam). Ovšem tohle nedoporučuji, je tam 80% serverů s cheaterama.
Ark3n píše:čau lidi,
.
Stáhl jsem si CS 1.6 a k tomu patch, konkrétně v26. No a stejně mi to to nějak nejde. Nemůžu se dostat na server. Vždcycky mi to napíše tohle: Your .dll [cl_dlls/client.idll] differs from the server.
Prosim vás, nemohli by jste mi poradit co s tím?
Obcas to hlasi i u CCBLE a NUKE. Co s tim? Smaz mapu ci soubor a nech si ho nakpocit ze sreveru. nakopiruje se to automaticky pri pripojeni (verifing resources)
9)
Zákaz vkládání různých informací (odkazy atd.) o pirátských serverech (různé warezy apod.) na toto fórum, zakáz jakékoliv propagace warez (podpora, rady, žádosti apod.) a jiné nelegální činnosti