Tak jsem dnes vypnul jeden náš PC v síti. Ještě při stavu "Ukládání nastavení" a "Vypínání" se stahovala "Důležitá aktualizace zabezpečení". Nechal jsem ji tedy stáhnout a po stažení a vypnutí jsem PC znovu zapnul. Jenomže jsem dostal při spouštní jenom modrou obrazovku a restart. Jedná se o starší počítač (Intel P III 233MHz, 128MB RAM...) a to samé se mi stalo např. po nainstalování IE 7. Jenomže to stačilo nabootovat do nouzového režimu a obnovit systém. Nyní nenaběhne ani nouzový systém

. Mám na tomto PC ještě druhý OS Windows Millenium, který naběhne v pořádku. Jenomže z tohoto OS nevidím disk XP, protože ten je formátovaný na NTFS a to Win Me nepodporují

. Jedině zkusit obnovu pomocí instalačního CD Win XP (u které tedy neznám takové to heslo správce, které to chce a já žádné nemám) nebo zálohovat, kompletně přeinstalovat a zakázat aktualizace

.
Tato samá aktualizace se mi nainstalovala asi cca ve 4 hodiny ráno na notebook, restartovala mi ho a vše v pořádku... Jedná se o aktualizaci s označením KB936357 a instalovala se 11.7.2007