EDIT JA: Ja se max. vyhnul ..hvezdickami..ale pokud vadi..tak se najdou i slusnejsi slova:)SptF^ píše:mno koukam ze krom moderatoru ste docela liny:D...ja chodim kolem 10 hodky spinkat:D:D..jelikoz chodim dop prace:)..za tu drinu si pak vylepsim PC:)..jinac rad parim csko..paril bych klidne cely dny..kdyb bylo skym!:D..kazdy kolůem 1 rano odejde coz je na p**u...mno tak caues line kosti:D..at pak nemate modriny ze sezeni
EDIT Awast: Vyhýbáme se vulgarismům
V kolik chodíte spát?
Moderátor: Moderátoři
Adminuju na jednom serveru, kde máme World of Warcraft emulator, pokud se nic neděje, jdu spát většinou kolem 2-3 rána...pokud se něco semele, tak nejdu spát vůbec, až na druhý den cca v 11 hodin.,,a to už jsem utahanej jako prase...ale nedávno jsem měl horečku a ani nevim nepil jsem a nejedl 4 dny (ani mi to nějak nepřišlo) a prostě jsem pařil wowko...lidi ze serveru mě dokonce stopovali kolik jsem měl hodin online "81 hodin bez přestávky" pak jsem se ale na to sesypal jak prase..ale to je vedlejší. GL
ja nehraju do rana pač mě to nebaví možna tak jak přijdui po odpolední jinak jak mám ranní tak kolem 22:00 jak kdy a po noční hned někdy spim i v práci a druhá noční ta přijemnější do 8hod. asi max ;-)
CPU:E4300 1,8GHz(2,7)+Noctua NH-U12F , Gigabyte DS4, Kingston 2*1Gb , ATI Radeon X1950XT+VGA ThermalRight HR-03 , Forton bluestrom II 500W, ASUS DvD RW, Tt Matrix..
- Jackal
- Zkušený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak ty jsi dobrej kuchtík. Nepapáš moc perníčku ?? 81 hodin co dodat, jestli to mělo nějakej produktivní význam, tak proč ne, také jsem byl mladej a moc toho nenaspal, ale jestli to bylo jen proto, aby jsi viděl čas na hodinkách, tak tomu pak nerozmím.Gurundix píše:Adminuju na jednom serveru, kde máme World of Warcraft emulator, pokud se nic neděje, jdu spát většinou kolem 2-3 rána...pokud se něco semele, tak nejdu spát vůbec, až na druhý den cca v 11 hodin.,,a to už jsem utahanej jako prase...ale nedávno jsem měl horečku a ani nevim nepil jsem a nejedl 4 dny (ani mi to nějak nepřišlo) a prostě jsem pařil wowko...lidi ze serveru mě dokonce stopovali kolik jsem měl hodin online "81 hodin bez přestávky" pak jsem se ale na to sesypal jak prase..ale to je vedlejší. GL
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Já teda těm 81H nevěřím....
Mám docela velkorysé zkušenosti "s pozdním chozením spát" , ale čtyři dny?? HEHE
Já po tom BFku prospal víc jak půl dne....
Známý má 56 hodin, dře na šachtě (záchranář si říká) a stavebnictví je jeho hobby.... poté se spoustou EFEDRINU zkolaboval v centru Ostravy a prospal celý.... fakt celý... den...
81 hodin je skoro světový rekord.... dále no comment...
Mám docela velkorysé zkušenosti "s pozdním chozením spát" , ale čtyři dny?? HEHE
Já po tom BFku prospal víc jak půl dne....
Známý má 56 hodin, dře na šachtě (záchranář si říká) a stavebnictví je jeho hobby.... poté se spoustou EFEDRINU zkolaboval v centru Ostravy a prospal celý.... fakt celý... den...
81 hodin je skoro světový rekord.... dále no comment...
Naposledy upravil(a) Awast dne sob črc 14, 2007 19:43, celkem upraveno 1 x.
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia
Tak to je totální blbost.Někdo ti měřil 81 hodin online?To ti dokáže každej.Existuje plno způsobů jak se udržet na serveru v online.At už kamarád,brácha co hraje stejnou hru a nebo jenom se někam zašít a kempovat tam než si v realu trošku odpočineš..............
Intel Core 2 Duo 6600 2.4@3.2GHZ,4GB A-DATA 888mhz+,Gigabyte DS3-P,Ge force 8800GT 512MB(625mhz,1800mhz)case Aerocool AeroEngine+Fortron Bluestorm II 500W........
- overclocker123
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
lol , co to ste zac ?
ted co mam brigadu tak v 22:00 ma comp vecerku , jen se skaknu osprchnout a valim spat
a druhy den mam brigadu do 13:00 pak skaknu za holkou , s kamosema nekam a podle toho kdy pridu tak poustim a nebo nepoustim pc
a o vykendu to si chvili rano u toho posedim , ale odpoledne bud nekam na koupak , a vecer tak od 9 do druhyho dne (cca o 5 ) na akci
takze komp - max 10 hodin tydne
ste blazni
ted co mam brigadu tak v 22:00 ma comp vecerku , jen se skaknu osprchnout a valim spat
a druhy den mam brigadu do 13:00 pak skaknu za holkou , s kamosema nekam a podle toho kdy pridu tak poustim a nebo nepoustim pc
a o vykendu to si chvili rano u toho posedim , ale odpoledne bud nekam na koupak , a vecer tak od 9 do druhyho dne (cca o 5 ) na akci
takze komp - max 10 hodin tydne
ste blazni