Download | Programy

Komplet Pc sestava do 20 000 Kč

Poradna pro nákup nového hardwaru, nebo celé sestavy. Informace o nákupech.

Moderátoři: Sedlo, PCMark, DigitalDooM, Awast, Moderátoři

" Benn "
Nováček
Nováček

Příspěvek od " Benn " »

Awast píše:Monitor už je vyloženě na Tobě... Já mám doma (bohužel ještě pořád) 17" Acer... je to snad to nejsprostší TNko co existuje, ale funguje dobře, odezva je i pro FPS akce dobrá (žádné mazanice se nekonají, ani dvojté hrany apod.) pročti si svethardware.cz, jsou tam dobré recenze

Svůj limit si překročil, a to asi o 2 - 3 tis Kč... ale to je OK, ten výkon za to stojí...
Mno ani moc ne ja sem radši napsal víc v plánu je 25 000 Kč ale ještě bay mi něco tzbylo na nejakou Pc hru ... ale ještě vás nenechám tak v listopadu budu potřebovat složit ještě jednu , ale to si počkám až budou nový komponenty jinak tohle už jsem objednal :!: Tak mi pak zase navrhnete v listopadu na Vánoce novou tohle bylo pro bráchy
krishke
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krishke »

Chlpce, uvazoval jsi o Linuxech? snad vsechny hry tam spustis pres emulator...a vzhledem k tomu, ze zadne soucasne hry nevyzaduji dve jadra, tak jedno jadra taha emulator, druhe hru a tak to je krasne :-) a nebo si kup XP stejnak v osucasnosti nevyuzijes DX10 coz je to nejlepsi co Visty nabidnout, ty funkce ostatni se daji stahnnout z netu jako treba konfabulator. A pokud Widle, tak XP bude to lepsi vzheledm k ovladacum, s Visty jeste muzou byt problemy ;-)
Obrázek
OMG
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OMG »

V alfě stojí smontovaní pc rovných 1000 ;)
Intel Core 2 Duo 6600 2.4@3.2GHZ,4GB A-DATA 888mhz+,Gigabyte DS3-P,Ge force 8800GT 512MB(625mhz,1800mhz)case Aerocool AeroEngine+Fortron Bluestorm II 500W........
Odpovědět