Mám spoustu her starších/nových, ale přesto si nemohu vybrat a nějakou začít. Přebírám a nemám v sobě tu sílu, si říct ano to je ona. Poraďte mi nějakou akční novější hru. Děkuji.
Může být i starší, ale Mario Bros vynechte, díky.
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
ja nevim co by se ti libilo, stalker neni spatny , jinak stale hraju cod2 mp, muzes zkusit i FarCry, ma krasnou scenerii, nebo treba Mafii, her je vsude plno
EDIT Awast: Promaz OT, buď řešte ve správné sekci nebo skrze SZ!
STALKERA jsem skoro dohrál, od půlky to bylo to samé a už mě nepřekvapoval, tak jsem ho ani nedokončil. CoD2 jsem také dohrál. FarCry už několikrát od uvedení hry na trh. Mafie jsem dohrál a není to pro mě hra na opakování. Je to dilema, her je opravdu moc a já přesto nevím co hrát. Proto chci nějaké tipy.
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Skus Rainbow six Raven shield GOLD EDITION, nebo las vegas.
Taky super pařby. Ale spíš tu gold edition. Obsahuje to v sobě dvě hry. Raven shield a Athena sword.
Fakt bomba.
Rainbow six, je hra o které přemýšlím a asi jí zapařím. Vegas jsem hrál do místa, kdy to začíná být ve Vegas a dal jsem patch a ztratil cheaty a zas takovou trpělivost nemám, tak jsem jí smazal, ale tu časem zahraji znovu.
Jaký je rozdíl mezi normal a GOLD EDITION ??
AMD X3 720BE@3.5 cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 3G OCZ XTC Platinum, Toxic HD4870, 3x WDs, NEC dvd, Audigy SE - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by ADI 21' CRT + 15" Flat Dell.
Arma Assault je pro mě dost sklamání. Na to jak je HW náročná, tak grafika zas nic moc a hlavně já jsem si nemohl zvyknout na ovládání, já pořádně nic netrefil, ale to je asi mou šikovností.
AMD X3 720BE@3.5 cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 3G OCZ XTC Platinum, Toxic HD4870, 3x WDs, NEC dvd, Audigy SE - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by ADI 21' CRT + 15" Flat Dell.
hm, nieje rainbow six skor takticka akcia? samozrejme je aj akcna ale skor by som ju do taktiky zaradoval....
dobre akcie su fear, prey, cod, doom samozrejme counter-strike, a novo aj ghost recon advanced warfighter 2... taktiez The Witcher vyzera vyyyborne ale uplna akcia to nieje, skor akcne RPG..