Moderátor: Moderátoři
to je nejaka kravina, ne? bych rekl ze to proste prikaz pro vypnuti pocalu za 30s... ale v prikazove radce nejsem zadnej machr, takze je mozny, ze se pletu...eXp10it píše:jojo...už jsem o tom slyšel, je to strašně tajemná a neprozkoumaná funkce windows, je to tam už od jeho prvních verzí a nikdo pořádně neví k čemu to spustit vlastně je. Slyšel jsem že tak jde přetaktovat harddisk, aby ti jel rychleji počítač....nevíte o tom někdo něco víc?
...už jsem to našel tak hned píšu...vyzkoušej do SPUSTIT nebo do příkazové řádky zadat "SHUTDOWN -r -t 30" (bez uvozovek) a po restartu budeš mít znatelně přetaktovaný harddisk!!!
nn, taky jsem si myslel jaký jsem v příkazové řádce machr a pak jsem to vyzkoušel a silně se mi přetaktoval harddisk (asi to nějak přenastavuje tu S.M.A.R.T. technologii...tak mi to nějak popisoval ten kamarád - ale v tom se nevznám, on je machr), ale zkoušejte to lidi jen pokud máte dobře větranou skříň...jinak to bude chtít na takhle urychlený harddisk nějaký výkonný chladič!!!Runn3r.cze píše:to je nejaka kravina, ne?
no jasne ze je to pravda... uplne vsechno... i tohle...zener píše:Tak nevim, jestli je tenhle thread nejakej JOKE nebo jestli to myslite vazne
akorat by me zajimalo, proc mam muj disk porad stejnou kapacitu, i kdyz ted drzi jen na 2 sroubcich ze 4maestro píše:staci trochu povolit sroubecky a hned tam mas o par giga vic.
tak to sem se zase po ranu rozesmal...to je uplne hlaska jak od tech borcu co tuninguji sve 120ky tak ze si prodiravi vyfuk a bilou lakovkou napisou na pnemumatiky bridgestonePCMark píše:a disk pak měl hezký tuningový zvuk...