pokud nechce taktovat tak ať vezme AMDJa bejt tebou beru Intel. AMD v soucasne dobe nema sanci.
AMD doporučená sestava versus Hlučnost?
Moderátoři: Sedlo, PCMark, DigitalDooM, Awast, Moderátoři
Chlapi, diky za rady! Hluk ve 3D by me nevadil (a moji pritelkyni taky ne)...ve 2D uz by to bylo horsi...
Jak uz jsem psal, jsem pocitacovy uzivatel...taktovani jsem nikdy nedelal a temer nic o tom nevim...tak proto jsem volil AMD...ale pokud by to nebylo nic komplikovanyho, popr. by se nasel nekdo, kdo by mi to rad pretaktoval, tak nejsem proti...
Jeste premyslim nad tou GTX, kdyz uz bych do ni sel, bude pozdeji lepsi nez 2900XT i v DX10?
A jeste jedna otazka....kde byste mi na netu doporucili nakup? Asi bych byl i rad, kdyby mi to i slozili a rozchodili...

Jak uz jsem psal, jsem pocitacovy uzivatel...taktovani jsem nikdy nedelal a temer nic o tom nevim...tak proto jsem volil AMD...ale pokud by to nebylo nic komplikovanyho, popr. by se nasel nekdo, kdo by mi to rad pretaktoval, tak nejsem proti...
Jeste premyslim nad tou GTX, kdyz uz bych do ni sel, bude pozdeji lepsi nez 2900XT i v DX10?
A jeste jedna otazka....kde byste mi na netu doporucili nakup? Asi bych byl i rad, kdyby mi to i slozili a rozchodili...
zaleži odkud jsi. Nejlepší je když si pro to odsobně pojedeš.
Ja nakupuju v http://www.alfacomp.cz
Ja nakupuju v http://www.alfacomp.cz
Jestli nechce hodne taktovat tak je pro nej AMD v pohode. Ta 2900XT je hlucna akorat ve 3D (tj. ve hrach) a to pres repraky/sluchatka stejne neuslysis - ten hluk neni tak hroznej alespon podle mi zkusenosti (kartu mam neco pres 3 mesice).Fox píše:Ja bejt tebou beru Intel. AMD v soucasne dobe nema sanci.
Prijde na to - jak se oboum výrobcům podaří prosadit plnou podporu pro své karty u výrobců her, jak vyladí svoje ovladače pro DX10...Jeste premyslim nad tou GTX, kdyz uz bych do ni sel, bude pozdeji lepsi nez 2900XT i v DX10?
Budoucnost je nejistá, ale s žádnou s těchto dvou nešlápneš vedle - rozdíly nebudou nikdy nějak extrémní.
Teď má prostě trošku navrch GTX.
Čekat můžeš... do nekonečna.
IMHO Raptor je věc dobrá, leč drahá... GTX je momentálně nejvýkonnější DX9 karta a už jí to zůstane... ale stojí za těch 14 tis Kč a víc?? GTS bych ještě doporučil... HD2900XT taky, ale jen těm co na to mají... ovšem GTX už ne. Za ty prachy ani omylem....
Máš na ni?? Já bych zvolil Raptora a 2900XT když už teda...
IMHO Raptor je věc dobrá, leč drahá... GTX je momentálně nejvýkonnější DX9 karta a už jí to zůstane... ale stojí za těch 14 tis Kč a víc?? GTS bych ještě doporučil... HD2900XT taky, ale jen těm co na to mají... ovšem GTX už ne. Za ty prachy ani omylem....
Máš na ni?? Já bych zvolil Raptora a 2900XT když už teda...
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia