Jak jstena tom s ovladači ATI Catalyst 7.8 já špatně s originálními ovladači které jsem dostal ke grafické kartě Sapphire radeon x 1950 GT jsem měl v 3D Marku 2006 3408 bodů a s novými ovladači při stejným nastavení 2536 bodů hrůza.
ty ja sem zatim skoušel 7.7 a už se bojim jit dal teď mám zakladni co jsem dostal ke Grafice a asi si je necham snima nejsou problemy ale u těch nových to říct nemůžu byla to hrůza
To mate nejake divne skore(male). Ja mam s HD 2900XT & Core 2 Duo E6600@3.2Ghz 11 246 bodu s Catalyst 7.8, ale se 7.7 jsem mel jenom 9 100 bodu. Zastavam ten nazor, ze uvzivatele starsich X1k Radeonu by uz radeji nemeli stahovat nove ovladace, stejne uz jsou pro tyto karty prakticky dokonale, uz proste neni kde nahnat vykon a nejnovejsi ovladace na starsi kartu neni uplne to prave orechove. Jinak u me cat 7.7 -> 7.8 Fear 105 -> 117FPS avg, Company of Heroes 70 -> 115FPS avg, Serious Sam 2 beha taky o hodne rychleji, jsem spokojen.
Pravděpodobně dělali optimalizaci pro novou řadu grafických karet a odnesli to starší ale s tím co říkáš nesouhlasím ty ovladače určitě dokonalé nejsou. A to že jsi mněl s Catalistama 7.7 jenom 9100 bodů je tím že tyto ovladače byly ještě více zmršeny než 7.8
Tech 9100 bodu s catama 7.7 jsem mel kvuli tomu, ze jsem mel fixne zaple 16xAF a ja hlupak si toho nevsim, takze proto ta degradace vykonu. Jinak s 16xAF jsem mel se 7.8 taky neco kolem 9100 bodu. Ale pokud ti na nejnovejsich ovladacich vykon tveho X1950 Radeonu nestoupl, tak by ses mel smirit s tim, ze uz asi ani moc nestoupne