rozhodne 1 ale uprimne bych tam hodil aspon "obyc" 80GB 7200 na system a tech 500GB nechal na data takhle ti to bude zbytecne zpomalovat jinak povedenou sestavu ;o)-
bassmaker píše:PaRa staci obycejnej 80GB nebo je potreba Raptor nebo nejakej podobnej ?
hele reknu to takhle paklize mas jeden disk a na nem jak system tak spustenou aplikaci tak je jasny ze disk vytezujes daleko vic nez kdyz mas disk se systemem pripadnym swapem na jednom disku a aplikace na druhym = ve dvou se to lepe tahne ;o)))-
samozrejme ze Raptor je vykonejsi ale nevim jakej mas financni limit - on Raptor 36 GB stoji naky 3k kdyzto 80GB 1k to je trochu dost rozdil ;o)-
prosim nevi nekdo zda chipset Intel P35 poporuje SLi, chtel bych do budoucna vyuzivat toto propojeni grafickych karet. Crossfire technologie mi prilis neucarovala...dekuji
Právě přemýšlím nad tím jestli je lepší kombinace výkonný C2D např. E6750 s HD 2900XT a podporou pouze Crossfire a nebo méně výkonný Athlon 64 X2 např. 6000+ s lepsi 8800GTS s podporou SLi. Bohužel většina desek pro intel podporuje pouze CF a desky pro amd zase SLi.
Nebo je lepsi nebrat ohledy na CF a SLi a proste vzit C2D a 8800GTS bez moznosti pripojeni dalsi grafiky ? :idea:
bassmaker píše:prosim nevi nekdo zda chipset Intel P35 poporuje SLi, chtel bych do budoucna vyuzivat toto propojeni grafickych karet. Crossfire technologie mi prilis neucarovala...dekuji
Kazdopadne co je mi znamo tak SLI a na nove generaci graf karet daleko nizsi ecektivitu nez-li CF kde se efektivnost poziti CF splha pomali ke 100% SLI reseni na tom neni zdaleka tak dobre ;o)-
jinak osobne bych si koupil tu 1950Pro - luxusni pomer cena vykon a pockal si na to az ATI/AMD vyda novou verzi s nizsi nm technologii = nizsi spotreba ;o)- stavajici 2900 maj nechutne velkou spotrebu ;o)-