Download | Programy

Help!! Thank you

Nastavení Windows, příkazy, optimalizace, plochy, tvorba Live CD

Moderátoři: ladarozan, Zdenek, Pockmat, Moderátoři

Rosi
Nováček
Nováček

Help!! Thank you

Příspěvek od Rosi »

Při každém zapnutí pc jse mně od včerejška spuští automaticky kontrola disku víte co myslím ne? newím jak to posat ale sere mně to sice to de zrušit ale stejně jse to zase znova při restartu spustí nechal jsem to už 2x doed do konce ale dělá to pořád tak pokud stím máte někdo skušenosti tak pls. help kuji
renox
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od renox »

A porad to nachazi chyby? Pouzivas raid?
Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W
stench
Nováček
Nováček

Příspěvek od stench »

chlape měl jsem podobný problém, že jsem spustil chkdsk /F a pak mi běhal po každém restartu, bylo to na W2k, a skončilo to format c: a čistá reinstalace. jinak můžeš bádat co jsem k tomu napsal mělo by to být v téhl části fóra a myslím že když se podíváš na příspěvek neco o CHKDSK tak tam neco najdeš. Vypadá to že je tam jeden nevyřízený bit. Mrkni sem
http://pcmark.info/viewtopic.php?t=2684&highlight=
Rosi
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rosi »

Tak jsem vše pročetl a reinstalovat win jse mne nechce defragmentace de u obou disku pracuji uplně normalne jen tak kontrola se tam sere zkusím to nějak vyřešit a díkec
oyza
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od oyza »

zkoukni boot.ini jestli tam neni parametr pro kontrolu a pak registry
AMD X3 720BE@3.5 cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 3G OCZ XTC Platinum, Toxic HD4870, 3x WDs, NEC dvd, Audigy SE - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by ADI 21' CRT + 15" Flat Dell.
Odpovědět