problem s explorer 7
Moderátoři: ladarozan, Zdenek, Pockmat, Moderátoři
problem s explorer 7
potrebuju pls pomoc s problemem ve windows, stahnul jsem si a nainstaloval Internet Explorer 7, všechno v pohodě, ale potom co jsem comp restartoval,normalne se mi ukazal vyber uzivatelu, ale potom co jsem vybral a nacital uz se uzivatel, vyskocilo mi tam okno s nadpisem:Explorer.EXE-součást nelze najít. a normálně v textu: Aplikace nemohla byt spustena, protože součást Normaliz.dll nelze najít. Potíže pravděpodobně odstraníte opětovnou instalací aplikace. Ukáže se mi normálně plocha, ale na ni nic(žádný ikony) ani lišta se tam neukazuje, prostě nic, jediny co muzu je zapnout spravce uloh, ale pak uz nic vic. To sami mi to dela pokazdy kdyz to zapnu, i v nouzovym režimu, fakt nevim co s tim, poradte pls nekdo.
na majorgeeks.com jsem nasel reseni, ktere spociva v odinstalovani ie7. Nabootuj, spust spravce uloh (ctrl+shift+esc), Soubor - Nova uloha... a zadej "C:\WINDOWS\ie7\spuninst\spuninst.exe" tim by se mel pustit uninstaller, postpuj dle instrukci a snad to bude ok. A na priste si stahni misto IE7 radsi Firefox :-)
Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W