XP opakovaně nenaběhnou
Moderátoři: ladarozan, Zdenek, Pockmat, Moderátoři
XP opakovaně nenaběhnou
Chci se jen zeptat,kamarádce se neustále resetuje Pc,má tam nainstalovaný XPpro.Nejde spustit ani nouzový režim.Zkoušel jsem i opravit systém,ale 1minutu před ukončením se Pc resetne a nastává zase reset.A toto se se mi stalo už 3X.Jednu minutu před ukončením se Pc resetne a tím se vlastně oprava systému nedokončí a je vše v háji.Formát nechci ještě provést,neboť musím zazálohovat některá data.Dočetl jsem se tady,že by to mohl dělat např.nod ,ale nevím jak se k němu dostat,když Xp nenaběhnou.Žádná modrá obrazovka před resetem nenaběhne.Možná že má Pc zavirované,ale nevím jak ho proskenovat a opravit.Předem dík za každou odpověď 

Zkus obnovit registry z data, kdy to jeste fungovalo. Protoze se nedostanes do nouzoveho rezimu, pouzij nasledujici navod. Uz jsem to podle nej jednou delal. Jde o to, ze nejprve systemu predhodis cerstve registry, ktere vznikly pri instalaci, system nabehne a potom obnovis nastaveni z nejakeho blizsiho data. Drz se presne navodu.
http://support.microsoft.com/kb/307545/cs
Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W
- Jackal
- Zkušený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jestli máš kamarádku rád, tak jí udělej čistou instalaci Win na z formátovaný disk. To jsou vážné problémy a formát řeší spoustu problémů. Lidé dělají nové instalace i při menších prkotinách a věřím, že než by jsi to dal možná dopořádku, máš přeinstalováno. 

Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Nemyslim, ze by bylo dobre znovu vsechno instalovat, kdyz mam body obnoveni, tak bych je mel pouzit, usetri to dost casu.
Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W
- Jackal
- Zkušený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ano bod obnovení tady je, ale více lidí na něj nadává, než ho využívá. Něco si poradil, když to nepujde stejně dojde na formát, tak jsem to myslel, nepřeskočil jsem tvou myšlenku, jen jsem formuloval co dále.renox píše:Nemyslim, ze by bylo dobre znovu vsechno instalovat, kdyz mam body obnoveni, tak bych je mel pouzit, usetri to dost casu.

Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Takže díky pánové za rady
1.první co jsem zkusil než jsem sem napsal bylo(sorry žejsem to neuved),byl bod obnoveni.Nepomohlo to .Neměla zapnuté.
2
3.Disk rozdělený nemá a chce zálohovat asi 30G.Chtěl jsem vyndat hadr,u mně zazálohovat a udělat čistou instalaci,ale zjistil jsem,že má plombu a neví jestli to má ještě v záruce.Tak jsem skočil do prodejny,kde to kupovala,ale tam mi řekli že mají měsíc nový systém a tam to nenajdou,jedině když přinese účtenku.A tu ona nemůže najít.Tak jsem se zeptal kolik by stála přeinstalace systému se zálohováním,na to mi řekli že od 100-300Kč .takže končím a odvezu jim to tam.Uvědomil jsem si,že by to mohl být taky zdroj,který mi před pěti lety měnili,když byl ještě v záruce a byly úplně stejné příznaky jako u tohoto případu.
Ještě jednou dík za všechny rady
1.první co jsem zkusil než jsem sem napsal bylo(sorry žejsem to neuved),byl bod obnoveni.Nepomohlo to .Neměla zapnuté.
2
nejde,ihned po výběru nabídky reset a na novo..Hned na začátku při rozběhu Windows je v menu nabídka - spustit poslední fungující konfiguraci , je to ještě před nouzovým režimem.- Zkuste.
3.Disk rozdělený nemá a chce zálohovat asi 30G.Chtěl jsem vyndat hadr,u mně zazálohovat a udělat čistou instalaci,ale zjistil jsem,že má plombu a neví jestli to má ještě v záruce.Tak jsem skočil do prodejny,kde to kupovala,ale tam mi řekli že mají měsíc nový systém a tam to nenajdou,jedině když přinese účtenku.A tu ona nemůže najít.Tak jsem se zeptal kolik by stála přeinstalace systému se zálohováním,na to mi řekli že od 100-300Kč .takže končím a odvezu jim to tam.Uvědomil jsem si,že by to mohl být taky zdroj,který mi před pěti lety měnili,když byl ještě v záruce a byly úplně stejné příznaky jako u tohoto případu.
Tohle vypadá určitě nadějně,zkusil bych to ještě,ale už je to odvezené.Dám vědět jak to dopadlo.PříspěvekZaslal: po listopad 05, 2007 9:30 am Předmět:
Zkus obnovit registry z data, kdy to jeste fungovalo. Protoze se nedostanes do nouzoveho rezimu, pouzij nasledujici navod. Uz jsem to podle nej jednou delal. Jde o to, ze nejprve systemu predhodis cerstve registry, ktere vznikly pri instalaci, system nabehne a potom obnovis nastaveni z nejakeho blizsiho data. Drz se presne navodu.
Ještě jednou dík za všechny rady

Jestlize mela vypnute body obnoveni, tak by se ten postup co jsem nabizel nedal pouzit...
Čistou instalaci na zformátovaný disk jsem měl plánu udělat hned,jak zachráním data.Šel jsem k ní v domnění,že disk má rozdělený,potom by to bylo v pohodě.Jen jsem jí to chtěl zprovoznit,aby si to hodila na dvd (to umí)a potom bych to shodil.A jinak mě ten problémek zaujal a chtěl jsem si dokázat,že jsem chytřejší než nějaká blbá mašina.Tak to dopadlo jak jsem říkal, jen to bude dělat někdo jiný