Download | Programy

Standartní hostitelskýřadič USB OpenHCD - kód 12

Zdroje, monitory, tiskárny, scanery, myši, klávesnice, zvukové karty, CD a DVD mechaniky a další

Moderátoři: Awast, Moderátoři

Dave777
Nováček
Nováček

Standartní hostitelskýřadič USB OpenHCD - kód 12

Příspěvek od Dave777 »

Dobrý den. Po nainstalování aktualizaci windows se mi po restartováni pc mi přestaly fungovat některé usb porty.
Např. zapojení usb přes lcd funguje, ale prec usb na pc ne.
Ve správci zařízení mi hlásí chybu u PCI Standartní dvoukanálový řadič IDE a Standartní hostitelskýřadič USB OpenHCD.

U obou je tato chyba:

Toto zařízení nenalezlo dostatek prostředků, které by mohlo použít. (Kód 12)
Chcete-li zařízení používat, budete muset zakázat některé jiné zařízení v tomto systému.
Klepnutím na tlačítko Vyhledat řešení odešlete data o tomto zařízení společnosti Microsoft a zjistíte, zda je k dispozici řešení.

Co mám prosím udělat? Předem děkuji.
Dave777
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dave777 »

Ješťe jsem zjistil toto na microsoft.cz:

Dvěma zařízením byly přiřazeny stejné vstupně-výstupní porty, stejný proces přerušení nebo stejný kanál DMA (systémem BIOS, operačním systémem nebo kombinací obou). Tato chybová zpráva se může také zobrazit v případě, že systém BIOS nepřiřadil zařízení dostatečné prostředky (například pokud řadič USB není přerušením ze systému BIOS v důsledku poškozené tabulky víceprocesorových systémů).

K zjištění místa konfliktu a vypnutí konfliktního zařízení je možné použít Správce zařízení. Na kartě zařízení Obecné vlastnosti spusťte klepnutím na položku Poradce při potížíchPrůvodce odstraňováním potíží.
Sedlo
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sedlo »

Když je tam vidět něco s tim BIOSem skus si stáhnout pokud nemáš nejnovější BIOS na desku a flešnout ho.
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:
Odpovědět