Moderátoři: PCMark, Awast, Moderátoři
Podle mě ninja je dobrá volaba ale nevím jak by to dopadlo s tím pasivním chůlazením podlemě je ale vcelku tichá a pokud bys chtěl fakt tichý tak na to koupit nějáky nový FAN.Eso Rimmer píše:Tak k čemu jsi dospěl?
Začínám uvažovat o upgradu mého PC viz. podpis. Na hry mám Xbox, takže mi jde spíš o ticho, snad...
jj sry překlik.Nakonec sem šel do E4500.Eso Rimmer píše:azuro:
Nějak jsem nepochopil cos nakonec zvolil, protože píšeš, žes dal přednost E2180 před E2180 protože má větší paměť.Předpokládám, že jsi chtěl asi napsat, žes šel do E4500, ne?
Antonín Chromý píše:Mno, já tu teď mám E2180+P31 DS3L, jenže zatím není čas to poskládat. Ono je to takové polonové/polostaré pc - je to pro známých synka k vánocům - doposud měl pIII 800 s integrovanou grafikou i815.
Takže E2180, 2gb ADATA (2x1gb), P31-DS3L a dvd-rw samsung jsou nové.
K tomu dostane můj zdroj Chiefteca 410w, starší case KME co se mi tu povaluje, na netu jsem kdysi získal i geforce 6600gt, takže ta mu bude muset nějaký čas stačit. HDD si nedávno kupovali 80GB - ten se jenom přemontuje.
Já si pořídil Fortrona Bluestorm 500W a budu vyčkávat, ale jak říkám - vypadá to spíše na E4500. U čeho si nejsem jistý, to je chlazení. Mám teď Freezer 7 Pro, který stíhá ty 3GHz na mé E4300 taktak a to při tom pěkně řve - pravda pouze při TAT nebo podobných testech, při normálním používání se málokdy roztočí nějak víc hlasitěji, ale o tichu se rozhodně hovořit nedá.
Co říkáte třeba na tohle?
http://www.frostytech.com/articleview.c ... cleID=2206