Case pro Scythe Ninja
Moderátoři: Sedlo, PCMark, DigitalDooM, Awast, Moderátoři
Case pro Scythe Ninja
plss poradte do ktere case se to vejde a pokud možno nějákou levnou
|CPU: C2D E4500 2.2@3.0|RAM: 2*1GB a-data ee|VGA: Gigabyte 8800GT|MB: Gigabyte P35-DS3|Chladič:Scythe Ninja|Zdroj:Seasonic 500W|
- Jackal
- Zkušený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Scythe SCNJ-1100P Ninja Plus Rev. B - koukala o 3cm ven, stál jsem u toho. Ta sříň co je na obrázku je BIG, tam se možná vleze.
Do Cooler Master Elite 330, nemá šanci.
Nerad bych se tu přel, tu Ninju jsem měl objednanou a byl jsem u toho, když jí montovaly, prostě se tam nevejde do Cooler Master Elite 330 rozhodně ne, když se nevešla mě. Koukala z boku vem o 3 cm.
Dáváš v šanc jednu skříň a na druhé ukazuješ důkaz, to opravdu nechápu.
Do Cooler Master Elite 330, nemá šanci.

Nerad bych se tu přel, tu Ninju jsem měl objednanou a byl jsem u toho, když jí montovaly, prostě se tam nevejde do Cooler Master Elite 330 rozhodně ne, když se nevešla mě. Koukala z boku vem o 3 cm.

Dáváš v šanc jednu skříň a na druhé ukazuješ důkaz, to opravdu nechápu.

Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
- Jackal
- Zkušený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tenhle je v pořádku Scythe SCMNJ-1000 Mini Ninja, ale já neměl čas čekat než mi přijde na krám.
Scythe SCMNJ-1000 Mini Ninja - http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... N0CD000FDV
Scythe SCMNJ-1000 Mini Ninja - http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... N0CD000FDV
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
- patap
- Zkušený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
http://www.zive.cz/default.aspx?textart ... 5373#chpt0
Ze stodvacetimilimetrového ventilátoru vedle panelu s konektory základní desky už asi poznáte, že je skříň dostatečně široká na to, aby pojala i vyšší chladič procesoru – Scythe Ninja se vejde s centimetrovou rezervou.
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|
- Jackal
- Zkušený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Prostě tomuto nemohu věřit. Já ho měl v ruce, ja si ho dávam s klukama do skříně a prostě se nevešel. Nasadil jsem ho v pohodě to ano, ale nemohl jsem dát boční kryt, chtěl bych vidět tu centimetrovou vůli.patap píše:http://www.zive.cz/default.aspx?textart ... 5373#chpt0Ze stodvacetimilimetrového ventilátoru vedle panelu s konektory základní desky už asi poznáte, že je skříň dostatečně široká na to, aby pojala i vyšší chladič procesoru – Scythe Ninja se vejde s centimetrovou rezervou.

Edit: toto mám také 1× 120mm ventilátor vepředu, 1× 120mm vzadu a prostě koukal ven. Chlapci kdo mi nevěří, běžte si někam na prodejnu a zkuste si ho jen přiložit k nějaké case, ať víte o čem mluvíte, je to topení jako kráva.

Do této case se nevejde - http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 90UR1NYC3V
http://www.czechcomputer.cz/product_com ... tno3=35296
Srovnání tří beden. Modely od CM - 333 a 330 - mají stejné rozměry... to co je na obrázku rozhodně není Bigtower... ten vypadá jinak.
Téma zkráceno, upraveno, promazáno...
EDIT: Sorry
Srovnání tří beden. Modely od CM - 333 a 330 - mají stejné rozměry... to co je na obrázku rozhodně není Bigtower... ten vypadá jinak.
Téma zkráceno, upraveno, promazáno...
EDIT: Sorry
Naposledy upravil(a) Awast dne stř pro 26, 2007 12:02, celkem upraveno 1 x.
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia
- Jackal
- Zkušený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Koukám, že Awast neví co smazat, tak to napíšu ještě jednou.
Ninju (ne mini) jsem měl objednanou a těšil jsme se na ní, páč si myslím, že je to super chlazení, i když jsem sehnal skoro zadara něco co mi dělá stejnou službu, než Ninja, musím říci, že jsem mluvil s osobní zkušenosti z mou case a Ninjou, ten mi koukal z boku o 3cm ven.
Jestli se vleze do Elite Ninja (ne mini), tak je to dobré, jen po mích zkušenostech si to prostě nemyslím a myslím si, že mám právo na to upozornit, aby někdo nekoukal jako já, když to topení vyndá z krabice.
Ninju (ne mini) jsem měl objednanou a těšil jsme se na ní, páč si myslím, že je to super chlazení, i když jsem sehnal skoro zadara něco co mi dělá stejnou službu, než Ninja, musím říci, že jsem mluvil s osobní zkušenosti z mou case a Ninjou, ten mi koukal z boku o 3cm ven.
Jestli se vleze do Elite Ninja (ne mini), tak je to dobré, jen po mích zkušenostech si to prostě nemyslím a myslím si, že mám právo na to upozornit, aby někdo nekoukal jako já, když to topení vyndá z krabice.

Promiň, Athlone, ale zdá se mi, že plácáš nesmysly....
Klasický Ninja (tzn. ZADNY mini) se do CM 330 vejde - to můžeš vidět na Awastově obrázku, to není žádná BIG case...
Jak jsi postoval, že se do té Enermax bedny nevejde, to je taky nesmysl. Protože já ho v ní mám. Mám sice Big Chakru, ale ty bedny jsou stejně široký, Big je akorát vyšší...
Nevím, co jsi kde viděl, ale předpokládám, že Scythe těžko udělá chladič, který se nevejde do 80% beden - to by asi byli sami proti sobě, a hlavně Ninja je opravdu hodně oblíbený, když by se nikam nevešel, těžko by takové obliby dosáhnul.
Hawk.
Klasický Ninja (tzn. ZADNY mini) se do CM 330 vejde - to můžeš vidět na Awastově obrázku, to není žádná BIG case...
Jak jsi postoval, že se do té Enermax bedny nevejde, to je taky nesmysl. Protože já ho v ní mám. Mám sice Big Chakru, ale ty bedny jsou stejně široký, Big je akorát vyšší...
Nevím, co jsi kde viděl, ale předpokládám, že Scythe těžko udělá chladič, který se nevejde do 80% beden - to by asi byli sami proti sobě, a hlavně Ninja je opravdu hodně oblíbený, když by se nikam nevešel, těžko by takové obliby dosáhnul.
Hawk.
[ Intel E6750 2,66@3,4 Ghz + Scythe Ninja ][ Asus P5K Premium ][ 2x2 GB A-data @850Mhz CL5 ][ Gigabyte 8800GTS 512MB@760/1840/2270 ][ WD Raptor 74 GB + Samsung F1 750GB ][ Enermax Big Chakra + Enermax Liberty 620W ][ Asus DRW-20B1LT + Sony DDU1615S ][ Sound Blaster X-Fi XtremeGamer + Creative Inspire P5800 ][ HP LP2475w ][ MS Natural 4000 + MS Wireless Explorer ][Win XP Pro]
Nevím, u Chakry jsem vycházel z rozměrů na Alfacompu a u Big chakry z měření mý vlastníAwast píše:Technická
Big Chakra je o 16mm širší... sice nevím kde a v čem, ale je...

Teď jsem si našel i specifikaci Big chakry a máš pravdu - podle specifikací to tak je.
A teď taky jedna technická - u Big Chakry s Ninjou tam mám vůli 2,5 cm...
[ Intel E6750 2,66@3,4 Ghz + Scythe Ninja ][ Asus P5K Premium ][ 2x2 GB A-data @850Mhz CL5 ][ Gigabyte 8800GTS 512MB@760/1840/2270 ][ WD Raptor 74 GB + Samsung F1 750GB ][ Enermax Big Chakra + Enermax Liberty 620W ][ Asus DRW-20B1LT + Sony DDU1615S ][ Sound Blaster X-Fi XtremeGamer + Creative Inspire P5800 ][ HP LP2475w ][ MS Natural 4000 + MS Wireless Explorer ][Win XP Pro]
- Jackal
- Zkušený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Vol lepší slova !! Ventilátor jsem na radu Awasta objednal a po rozbalení a nasazení na processor koukal ven a nemohl jsem zavřít boční kryt !! Nevím jak to napsat jinak česky, do mé case se nevešel, tak prosím vol slova a nedělej z nikoho lháře, buď tak laskav !! Na Ninju jsem se těšil a moc jsem ho chtěl, ale bohužel mi koukal ven a bok nešel zavřít !! Psal jsem, jestli se vejde do Elite 330, tak je to super, já ho na processoru měl nasazenej a zasahoval mi do bočního ventilátoru a nešel zavřít bok. To je fakt a tak to bylo, jestli ho nasadíš ty do big, tak je to dobré, ale neříkej o nikom, že plácá nesmysly !!Maarvin píše:Promiň, Athlone, ale zdá se mi, že plácáš nesmysly....
Hawk.
Edit: Sakra, proč si asi myslíte, že toho Ninju nemám !! Ventilátor co mám na boku jde 2 a půl cm do case a mě se nevešel, teda mě se vešel, byl nasazený, ale nezavřel jsem bok !!
Edit: psal jsem, že lepší 2x měř a jednou řež.

Awast: Změna modré na fialovou, při použití subBlack vzhledu text nečitelný...
Edit: OK, používám silver téma, na subBlack nemyslím. Dobrá práce Awaste.

Ohledně toho CM 330 - lehce jsem napoprvé přehlíd tvůj příspěvek, kde jsi připustil, že se tam Ninja vejde, četl jsem hlavně ty dva, kde tvrdíš, že se tam v žádném případě nevejde, takže za to sorry,
a za další - do menší chakry se tedy vejde, jen musíš vyndat ventilátor z boku. To mi nepřijde jako v žádném případě...
Když o někom řeknu, že plácá nesmysly, nebo že třeba mele kraviny, neznamená to že lže. Říct někomu, že lže, považuji za o dost horší věc. Výše uvedená spojení beru spíš jako řečnické obraty, když si myslím, že mám pravdu. Jestli se tě to tak moc dotklo, tak se omlouvám.
P.S. černá je nejlepší - už tak mám dost unavený oči.
a za další - do menší chakry se tedy vejde, jen musíš vyndat ventilátor z boku. To mi nepřijde jako v žádném případě...
Když o někom řeknu, že plácá nesmysly, nebo že třeba mele kraviny, neznamená to že lže. Říct někomu, že lže, považuji za o dost horší věc. Výše uvedená spojení beru spíš jako řečnické obraty, když si myslím, že mám pravdu. Jestli se tě to tak moc dotklo, tak se omlouvám.
P.S. černá je nejlepší - už tak mám dost unavený oči.