kamarad ji ma a zkousel jsem ji na lanparty (s podlozkou QcK)
1. musel jsem si prilepit narezane pasky na cast mysi, kde je polozena dlan, protoze to m sesoupane ten povrch (necely rok pouzivani), ale to je asi taky podle (jeho) zachazeni
2. mel jsem v ruce (sice verzi s jinym povrchem, ale to je fuk) dve varianty jednu stockovou se zavazim a druhou s vyndanym zavazim a bez zavazi to bylo opravdu kvalitnejsi jezdeni
3. tlacitka mi az tak uplne nesedela a ani jednou jsem nevyuzil 2500dpi, ale ohledne tech tlacitek to bude nejspis o zvyku (to oranzove tlacitko jsem taky ani jednou nepouzil) a bocni tlacitka by mohly byt trosku posunute dopredu (k ocasku)
Ocasek je ovsem vyborny!!! Lehky, tenky, nikam se nemota, skvele... Senzor taky dobry (na to ze je to takova znacka) a klouzavost taky vyborna i se stockovymy teflony
za tu cenu je to urcite dobra mys ale preci jen byt tebou si trosku nasetrim a vemu Razer DeathAdder, nebo Microsoft Habu (spolupráce s Razerem se vypltila), nebo levnější Genius Navigator 535
no, tak nejlepsi je si vyzkoset mys jak ti padne do ruky (kamaradi ) ale pokud nemas takhle na vyber tak byt tebou si jeste kapku prisetrim, ptze fakt nevim ale ta A4 mi nesedela ... opacne to muze byt u tebe jinak to prodreni - to se stalo kamosovi co ma stejnou verzi jako chces ty normalne to mel sesoupane a v dlani se to nedalo drzet ... navic po vyndani zavazi se myslim ztraci zaruka