Download | Programy

BFG 8800GTS 512MB výkon a další starosti s OC

Grafické karty ATI, nVidia, Matrox, Intel, VIA ... a jejich přetaktování

Moderátoři: Awast, Moderátoři

LanoTNT
Nováček
Nováček

Příspěvek od LanoTNT »

Hele já měl doma jak 8800GT od Gainwardu, tak HD3870 od PowerColoru a ve stejným nastavení co si měl na Crysis mi přišlo i podle frapsu, že to odpovídá. Crysis je fakt náročný a ta karta není zas extra výkonná. Ona je výkonná za super cenu.

Druhá věc je procesor. Dnes není prostě lepší volby než Intel procesor a deska na Intel čipsetu. Prostě výkonově to AMD zadupe do země. Přitom mám AMD rád, ale teď tahají za kratší konec :-( Kdyby si měl E6750 v taktu + taktnul ty tvoje paměti, jede ti to hned jinak.
semrohatej
Nováček
Nováček

Příspěvek od semrohatej »

LanoTNT píše:Hele já měl doma jak 8800GT od Gainwardu, tak HD3870 od PowerColoru a ve stejným nastavení co si měl na Crysis mi přišlo i podle frapsu, že to odpovídá. Crysis je fakt náročný a ta karta není zas extra výkonná. Ona je výkonná za super cenu.

Druhá věc je procesor. Dnes není prostě lepší volby než Intel procesor a deska na Intel čipsetu. Prostě výkonově to AMD zadupe do země. Přitom mám AMD rád, ale teď tahají za kratší konec :-( Kdyby si měl E6750 v taktu + taktnul ty tvoje paměti, jede ti to hned jinak.
no pokud si viděl testy, tak já myslím, že ta karta je výkonná dost, stejně tak jako GT, spíš to asi bude tím AMD. někde jsem četl, že pro starou 8800GTS 640MB doporučovali jako minimu X2 5200+ a nebo odpovídající Intel, ale to je dost čast tématem hádek, jak moc procesor ovlivňuje výkon grafárny a jestli vůbec. Na ten Intel si rozhodně brousím zuby ale počkám si až jak budou vypadat nová čtyřjádra :D
semrohatej
Nováček
Nováček

Příspěvek od semrohatej »

teda když už ani tohle OC nepohne s výsledkama :( :(

795/2100/1970
jádro/paměti/shadery :?

tak to už je opravdu asi to AMD na prd :evil:
Odpovědět