Download | Programy

prosim o pomoc

Nastavení Windows, příkazy, optimalizace, plochy, tvorba Live CD

Moderátoři: Zdenek, Pockmat, ladarozan, Moderátoři

bestzye
Nováček
Nováček
Příspěvky: 1
Registrován: úte úno 19, 2008 21:04

prosim o pomoc

Příspěvek od bestzye »

zdravim! včera jsem si nainstalovala nový antivir-avast (předesílám, že z oficiální stránky), protože na NODu mi došla licence. normálně sem ho nainstalovala a pak to po mně chtělo reset, tak sem to udělala, ale po návratu do widowsů počítač zamrzl (reaguje jen na pohyb myši) a když na něco kliknu, na cokoli, tak naskočí přesýpací hodiny a konec. když sem chtěla ten avast odinstalovat v nouzovym režimu, tak mi naskočla modrá plocha a zase nic. už fakt nevim, co dělat... (kámoš mě docela vyděsil s tim, že mám komplet zavirovanej počítač a bude třeba přeinstalovat windowsy) díky za každou radu
Uživatelský avatar
oyza
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 487
Registrován: pon led 15, 2007 13:18
Bydliště: Praha

Re: prosim o pomoc

Příspěvek od oyza »

no, snad jedine, paklize se az tam dostane nouzak zadat pri volbe bodu obnovy zvolit tam ne a hodit bod obnovy pred instalaci. jinak pres dos nebo lepe v jinem kompu zkontrolovat na viry a odebrat slozku antiviru.
AMD X3 720BE@3.5 cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 3G OCZ XTC Platinum, Toxic HD4870, 3x WDs, NEC dvd, Audigy SE - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by ADI 21' CRT + 15" Flat Dell.
Odpovědět