mys pro velkou ruku
Moderátoři: Awast, Moderátoři
mys pro velkou ruku
jkaou byste mi doporucili mys (mam velkou ale subtilni ruku) jo a at neni moc draha tak do 600
Re: mys pro velkou ruku
Hmm. Zkus si treba zkusit obycejnou Genius Optical. Ta je dost velka. Jinak se delaji uz mensi, myslim.
Význam věcí neleží ve věcech samotných, ale v našem přístupu k nim.
Být, znamená, být vnímán.
Kdo chce vědět, musí se zeptat.
Být, znamená, být vnímán.
Kdo chce vědět, musí se zeptat.
Zkus se mrknout na Microsoft Intellimouse Optical. Je to moc fajn myška do ruky a rozhodně není malá. Naopak těm, co mají malou ruku to dělá problém. Já s ní mám takovouhle zkušenost, ale zase nevím, jak obrovskou tlapu máš :-) Jo a cena Tě nepoloží, něco přes tři kilča.
GMC H60, Asus M2N-E, Athlon X2 3800+ EE, 2x 512 A-data 800MHz, WD 250KS, Gainward Bliss 7600 GT heatsink, Fortron 350W THN-P
- eXp10it
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
osobne doporucuji tuto: http://www.obchod.cz/products_detail.ph ... i=00031739
je to opravdova mys pro opravdove chlapy drevorubce (drobne prislusnice opacneho pohlavi s ni uz ale opravdu maji problem..takze pozor!!!) navic je to laser a baterky v ni vydrzi pri nadprumenrem pouzivani pocitace kolem pul roku (jde pracovat i jen s jednou baterii, ale je treba ji vymenit uz za tri mesice)
je to opravdova mys pro opravdove chlapy drevorubce (drobne prislusnice opacneho pohlavi s ni uz ale opravdu maji problem..takze pozor!!!) navic je to laser a baterky v ni vydrzi pri nadprumenrem pouzivani pocitace kolem pul roku (jde pracovat i jen s jednou baterii, ale je treba ji vymenit uz za tri mesice)
ISAAC + Fortron blue storm 400W ATX12 2.0, AMD Athlon 64 X2 3800+ @ 2,6GHz (1,35V), DFI s.939 NF3 Ultra-DAGF, Kingston HyperX (HX3200AK2/1G) 2×512 MB DDR 400MHz K2-3-2-6-1 (2,6V) @ 400MHz 2-3-2-5-1 (2,7V), Sapphire ATI Radeon 9600 @ pro, SAMSUNG 200GB PATA 7200rpm + další spotřební harampádí
mys
Skoda jen ze za 600... ja mam G5ku a sem s ni skopojenej vic nez sem si myslel ze budu.... pohodlna je ale jen se strasne lehce zemasti... plz poradte mi nekdo nejakej pripravek na odmasteni..
OPTERON RULEZZZZ!!!! 2,9GHZ fpoho :-)
Nej WoW server
Nej WoW server