Moje grafická karta je NVIDIA GeForce 7600 GS. Potřebuji pro ní vybrat správné ovladače, aby vše fungovalo tak, jak má. Mám problémy s mnoha programy, po výměně karty se mi začal hroutit například Windows Movie Maker, Vegas 7.0 vůbec nezobrazuje video a Adobe Premiere též.
Myslim, že teplotou to nebude, spíš je chyba v tý grafárně, protože dřív jsem hrál skoro všechno a všechny programy šlapaly, jak měly. Změnil jsem grafárnu na tu GeForce 7600 a najednou některý věci nefungujou. Myslíte, že se to dá nějak vyřešit nebo prostě s tim neni nic kompatibilní?
nekompatibilita je taky mozna.. ale zkusil bych nejdriv ty ovladace a pak jeste jina "jednodussi" reseni :-) takove ty problemy a otazky typu - je to rozbite, je to kompatibilni, .... si necham vzdy jako "eso v rukavu" (az na konec)
Reinstalovat systém? Nevim, nevim. Už jsem to někdy řešil a prej si to mám nechat udělat od profíka a to se mi zase nechce otravovat chlapa, co mi dělal PC.
drbob píše:Reinstalovat systém? Nevim, nevim. Už jsem to někdy řešil a prej si to mám nechat udělat od profíka a to se mi zase nechce otravovat chlapa, co mi dělal PC.
preinstalovat WIN neni nic co by musel bezpodminecne delat profik... jestli nejsi uplne jelito na PC tak nebudes mit problem
Je pravda že musíš umět víc než jen otevřít seznam,je to vesměs podobné jako instalovat hru,ale o něco málo složitější.Ale i tak vás Xpčko dobře naviguje jak dál,takže i podprůměrný uživatel by to měl zvládnout
Cpu:Amd Atlhlon 6000+ @ 3.27 Ghz,Ram 3,25Gb EE 800Mhz, Gk 2x Sli nVidia GeForce 7950Gt,MB Gigabyte M57S4-SLi,HDd Samsung 2x250Gb 16 MB cache; Sound Creative Labs Sound Blaster X-FI Extreme Audio ;Repro Logitech x530;Zdroj CoolMaster Real Power M620 620 W
Tak tak, Xpčka mají tu instalaci tak okecanou že to zvládne nainstalovat i blb. Pokud se prokoušeš bootováním a už začne instalace akorát odpovídáš na dotazi na který se instalačka ptá.
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E Phone: N900 Maemo 5
Jak tu píšou, buď to chce reinstal woken, v případě XP to je slušná pravděpodobnost, nebo máš vadnou grafiku. A ještě zkus ty OmegaDrivery, nebo Dhzer0point. S těma sem rozjel i různé dávno nepodporované IGP. Plus mě napadá, že můžeš mít v háji i desku, zkus si případně půjčit nějakou jinou nVidia grafiku, ať eliminuješ možnosti.