tak treba StrongDC++ na verzi mi nezalezi, pouzivala jsem 2.01 nebo 2.05 uz si nepamatuji..a tedkom mi najednou nejde spustit zadna verze ,,strongu,, (StrongDC++), tak by me prave zajimalo esik mi v compu nekdo neco nesmazl, ze mi najednou nejde spustit zadna verze.
thx :|
no normalne jsem si nainstalovala StrongDC++ nejspis 2.05 a vse mi fungovalo jako stahovani i odesilani a po nejake dobe se mi StrongDC neotevrel naskocila mi tan jakasi hlaska v anglictine ze muzu ohrozit lidi co odemne sdili a tak tedkom jsem vse smazala a doufam ze mi poradite v jakem programu si mam tento program otevrit bo se mi tedkom otvira v jinem programu WordPad ci co a ja compum vibec nerozumim a tak potrebuji vedet esik jsem ja ci nekdo jiny neco nesmazli popr. nepremenili bo s predchozi instalaci tak pred 8 mesici nebyli problemy
thx
no to vidim vubec nevim jakou ma spojitost wordpad a dc trosku lepe a srozumitelneji popis problem
1) opis hlasku (doslovne) co se Ti zobrazuje pri pokusu o otevreni DC
2) popis podrobneji problem s tim wordpad.em (vubec nechapu co jsi tim chtela rici)
jinak strong DC ++ se neotvira v zadnem programu :-) ten se otvira tak, ze dvakrat (popr. jednou) kliknes na soubor strong.exe :-) (aspon pokud me pamet neplete)
NSBM: Ja jsem to mozna pochopil... Jestli nahodou neni prudruzeny exe soubor k nejakem programu. Jako mas txt v notepadu, exe se jakoby nevi, v cem ma otevrit Popravde ale netusim, jestli toho vubec jde docilit
PC:AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27" NB1:Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu NB2:MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3 NB3:IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB mobil:Sony Ericsson Xperia X1 YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru
help me
to co to psalo predtim, tu anglicky psane upozorneni, si uz nepamatuji bo jsem jej ten predchozi StrongDC uz smazala. no a tedkom dam stahnout StrongDC a objevi se mi totok : Adobe Reader nemohl otevrit sdc221[1].7z, protoze je bud soubor nepodporovaneho typu nebo bzl poskozen (napr. bzl poslan jako priloha e-mailu a nebyl spravne dekodovan).
Tak tedkom ne WordPad ale Adobe Reader.
Aha, to je ten problem. Stahla jsi zabalenou verzi. Jedna se o 7z, mozna Ti neco rika RAR nebo ZIP. To je v podstate to same. Musis stazeny soubor (Strong) rozbalit. Pouzij treba tento freeware dekomprimacni program. http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... ese/zipeg/
PC:AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27" NB1:Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu NB2:MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3 NB3:IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB mobil:Sony Ericsson Xperia X1 YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru