jinak ta redukce je tato http://www.alfacomp.cz/php/index.php?ei ... chSubmit=1
Moderátor: Moderátoři
Jses si jistej ze to pujde u tohodle setoboxu?Sedlo píše:Tak k některým kartám dostáváš S-Video redukci do Cinchů. Tím by to ško taky.
Jo jestli jsem to spravne pochopil tak konektor TV-out na karte je vystupni (uz podle nazvu me to mohlo napadnout) K cemu tedy slouzi? Nejak v tom pripade nechapu jeho funkci. A kdyz to shrnu tak proste potrebuju koupit tv kartu do pc.zener píše:Trochu to vyjasnim. ....
Ano. Jinak neni nutna TV karta. Staci nejaky A/D video prevodnik. Napr. toto...Jacques píše:... proste potrebuju koupit tv kartu do pc.
Po delší době jsem se k tomu opět dostal.zener píše:Trochu to vyjasnim. Hlavni veci, kterou si je treba uvedomit - na PC bude stejny signal jako na televizi. V pocitaci nebude zadne ladeni, prepinani kanalu, nic. Nuntou podminkou pro zpracovani tohoto signalu je nejake analogova karta. Vetsina TV karet ma S-video nebo cinch vstup. Na graficke kartou jsou pouze VYSTUPNI porty. Nejde tedy tyto porty pouzit.
Ted k dotazu. Je mozne obraz rozdvojit, da se pouzit jak SCART, tak i cinch konektory. Jak jsem ale psal vys, je nutne nejak obraz zpracovat. A pritom se neobejdes bez specialniho hardware.
Prostě tv kartu a jedem jo?Camazoo píše:já bych to řešil kartou do PC, popř. USB tunerem
jake jsou nevyhody usb tuneru? Kvalita obrazu atd atd? Na mobilite mi nesejde. Doporucite mi nejakou kvalitni tv kartu? tak do 1000kcCamazoo píše:určitě, je to nejjednodušší řešení pro PC (asi bych teda volil USB tuner místo PCI karty, kvůli mobilitě)
Jsem to rychle prolítnul. Tenhle vypada celkem zajimavě http://pctuning.tyden.cz/hardware/multi ... n?start=13 Jen jestli jsem to pochopil dobre. Ta antena je jako bonus? Pac mi jde o pripojeni kabelu od kabelovky. pripojim do nej kabel a ty programy se odnikud nenacitaj. Proste jdou pres kabel ne? Ta antena je jen v pripade kdybych to chtel chytat vzduchem.
V pohodě. Ještě, že jsme si to vyjasnili. :-) udělám to přes tu rozdvojku. Ostatně takhle funguje sestry televize v pokoji. Díky.Camazoo píše:jo takhle, nějak jsem si blbě přečetl ten tvůj post. Já myslel, že bydlíš někde v dosahu DVB-T a chceš to chytat ze vzduchu .Pokud máte analogovou kabelovou televizi, tak normálně řešit přes skoro jakoukoliv PCI TV kartu. Pokud ovšem máš digitální kabelovou televizi (DVB-C, musíte mít od UPC settopbox) tak to nejspíš bude problém, protože myslím že UPC neumožňuje použití jiného než jejich settopboxu. Jedině že bys použil nějakou rozdvojku za settopboxem, s tím že bys mohl sledoval jeden pořad na x zobrazovačích (prostě klonování)
p.s. nejsem zrovna přes tyhle věci expert, takže se klidně můžu mýlit, ale myslím si, že to tak je