GeForce4 440 MX
Moderátoři: Awast, Moderátoři
GeForce4 440 MX
cawte
dala by sa GeForce4 440 MX 64 MB 128 bit nejak pretaktovat?
viem ze je to uz dost stara karta ale ci by sa z nej nedalo este neco vyzmykat
- maestro
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: GeForce4 440 MX
to opravdu nema cenu, výkon zvýšíš opravdu minimalne..palli píše:cawte

Jinak moznost taktovani zalezi jestli je udelata z kvalitnich soucasti a musí být dobre chlazena.
- PCMark
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: GeForce4 440 MX
G4 mx440 jde taktovat celkem dobře, ale i když třeba zvýšíš výkon o 30%, tak na tom žadnou novou hru stejně nerozjedeš. Klidně si to přetaktuj za to nic nedáš (ale dělej to jen pokud by tě to bavilo, jinak ten čas by za to nestál)palli píše:cawte
Nataktovat jde docela jednoduše akorát to chce na ni dát dobrý chlazení. Protože když jí ženeš k uplnýmu stropu tak už hřeje jak blázen. (Mluvim z vlastní skušenosti) A taktovat tuhle grafiku??? Se neviplatí protože většinou když hru na týhle grafárně rozchodíš tak ve většině případů chodí na max i bez taktování. (Dobrá grafika, ale málo umí) 

- PCMark
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
tohle bych netvrdil, to se může týkat hodně starých her(4-5let), ale je dost her co jsou staré třeba 2-3 roky a na G4M 440MX jdou jen spustit ale třeba při 10FPS na min rozlišení a grafiku (mluvím z vlastní zkušenosti)J.A.C.K. píše:většinou když hru na týhle grafárně rozchodíš tak ve většině případů chodí na max i bez taktování.

a co se týká taktování, tak se to aspoň na téhle grafice může naučit a až bude mít novou, tak aspoň nebude mít strach

Ja na týhle grafice rozhejbal Farcry na max sice bez antianalizing, nebo Gta San Andreas, Call of duty, Most Wanted (alen jen pouze co my to dovolilo, protože když grafika některé možnosti nemá (antianalizing, sharedy atd..) tak vám je tam ani nedá možnost nastavit. Ale máš pravdu na zaučení je to výborná příležitost
co já jel na tejhle kartě tak sem na ní rozjel uplně vše kromě toho co mělo pixel shader .. (SW:battleground mi šli plynule na jen grafiku jen dvě mapy... pře tam neměli pouřitý pohyblyvý pozadí, na ostatních mapách 1-2fps) a kuli otmu že neumí spustu technologií.. ani BF2 atd nejde rozhet, přitom vákonem by na ot stačila. (mluvim z vlastní zkušenosti
)

No taky nějak nechápu jak ste někdo mohli rozjet na tehle grafce NFS MW na max.detajly....bud mate jinou grafiku nez si myslite ,nebo nevim...to neni mozny...PCMark píše:si snad tady ze mě dělate srandu? 440 je už několik let mrtvá a vám na tom jede vše ...
Ja rozjel s 9600XT na max detajly 1024*768 a nebylo to uplne plynuly a to sem ji mel docela slusne nataktovanou.Takze to nemuzete myslet vazne s tou vasi grafarnou...
MB:MSI KT880 Delta FSR sc.A, CPU:Athlon 2500+@2,31GHz, RAM:Dual DDR Kingston HyperX 400@420 CL2 (2*512) 2-3-2-6-1T, GK:Sapphire X1650Pro DDR3, HDD:Hitachi 160GB/8MB SATA + Samsung 400GB SATA II, ZDROJ:Fortron 400W(ATX-400PNF)
NTB: Šasi: VBI Compal FL90, CPU:C2D T7500 2,2GHz, RAM:2*1GB DDR2 667MHz, GK: Nvidia 8600M GT, HDD: Seagate 160GB SATA II
NTB: Šasi: VBI Compal FL90, CPU:C2D T7500 2,2GHz, RAM:2*1GB DDR2 667MHz, GK: Nvidia 8600M GT, HDD: Seagate 160GB SATA II
- vicious
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
co to je na max? a jaký rozlišení? GTA:SA hraju na 1600x1200 s nastavením na max (kvalita,AA....) a průměr je tak 40-50FPS. S NFS:MW si nejsem jistej, MX440 sem měl, a pokud se nepletu, tak ani NFS:U nejelo na maxJ.A.C.K. píše:Ja na týhle grafice rozhejbal Farcry na max sice bez antianalizing, nebo Gta San Andreas, Call of duty, Most Wanted (alen jen pouze co my to dovolilo, protože když grafika některé možnosti nemá (antianalizing, sharedy atd..) tak vám je tam ani nedá možnost nastavit. Ale máš pravdu na zaučení je to výborná příležitost
Intel, Gigabyte, Patriot, Toxic. Audigy, Chieftec, Thermaltake....
Já jsem rozjel aji NFS Carbone
Já rozjel aji na ní NFS carbone ale má jen 5 barev asi a písmo žádná ale vůbec se to neseká po standartnim nastavení výrobce jinak nemohu najít nastavení tak to ani nehraju že to nemávýznam klikat do neznáma.vicious píše:co to je na max? a jaký rozlišení? GTA:SA hraju na 1600x1200 s nastavením na max (kvalita,AA....) a průměr je tak 40-50FPS. S NFS:MW si nejsem jistej, MX440 sem měl, a pokud se nepletu, tak ani NFS:U nejelo na maxJ.A.C.K. píše:Ja na týhle grafice rozhejbal Farcry na max sice bez antianalizing, nebo Gta San Andreas, Call of duty, Most Wanted (alen jen pouze co my to dovolilo, protože když grafika některé možnosti nemá (antianalizing, sharedy atd..) tak vám je tam ani nedá možnost nastavit. Ale máš pravdu na zaučení je to výborná příležitost
je pravda že sem na týhle kartě rozjel NFS:MW na plný ale není to nic moc protože tam nejsou pixel shadery atd a z těch se hra vlastně skládá ale štvalo mě že jsem na tom nerozjel Bloodrayne2 a třeba colin mcrae2005 ale gráfa to byla skvělá lepší než která koli jiná já ji kupoval za 2000(necelé a hry jsem na ní hrál ještě 3roky ale fifa2007by se na tom dala hrát i dneska rozhodně dobrá karta škoda jen že nemá aspoň pixel shader 1.1je to jinak skvělá grafika