ROCK
Moderátor: Moderátoři
JÁ ŽERU VŠECHNOOOO... Někdy i Heligonky :D:D
<3 Progaming, grafika, moviemaking, počítače.
Intel QuadCore Q9550 2,76GHz @ 3,66GHz, Kingston HyperX 4GB BlackEd. 1064MHz, Asus P5Q-E, 1,32T HDD's (1T Seagate Barracuda 32MB, 7.200 + 320GB Seagate Barracuda 16MB, 7.200 [backup]), DVD Samsung SH-S223B, CM Dominator 690 KWN1 NVIDIA Edition, GIGABYTE GTX275 OC 896MB , Xigmatek Dark Knight, Cooler Master Real Power 620W.
Intel QuadCore Q9550 2,76GHz @ 3,66GHz, Kingston HyperX 4GB BlackEd. 1064MHz, Asus P5Q-E, 1,32T HDD's (1T Seagate Barracuda 32MB, 7.200 + 320GB Seagate Barracuda 16MB, 7.200 [backup]), DVD Samsung SH-S223B, CM Dominator 690 KWN1 NVIDIA Edition, GIGABYTE GTX275 OC 896MB , Xigmatek Dark Knight, Cooler Master Real Power 620W.
kua hosi co to poslouchate:D...proste klasika Blink 182 a simple plan!! muzika skvela, samozrejme ale mim nej sou dramce, a jedna malickost:)...I HATE DISCO!
Sestava: AMD Athlon64 X2 4200+ @5000+ , A-Data DIMM 2048MB DDR II 800MHz Extreme Edition, Sapphire ATI Radeon X1950XT 256mb+AC S1, Seasonic S12 430W, Gigabyte M55S-S3, Seagate Barracuda 160GB
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: ROCK
Ja rock mám mrtě rád,poslouchám snad každý rock
hard rock:AC/DC,Lordi
punk rock:Billy Tallent,Vypsaná fixa,Visací zámek,yellowcard
art rock:třeba Linkink park moje nejoblibenější kapela
alternative rock::těch je
comedy rock:Tanecious D,Morčata na útěku
a všechen rock můžu i pop rock i čistý rock
Linkink park best,The offspring,Nickelback,Kiling Joke,Yellowcard,Fall out boy,Wolfmother,wohnout,vypsaná fixa,redhot chilli papers,radiohead,scooter prostě toho rocku je mrtě
A taky i nějaky trochu starší český rock který moc lidí neposlouchá jako např.Kábat,Chinaski,Divokej Bill
a metal taky zobžnuju:
Iron Maiden,Metallica,Lordi,Nightwish,KoRn,P.O.D,System of a down,Raimstein,Rob Zombie,Slipknot,Slayer,Bulet for my Valentine,Manowar,HammerFall,Apocalyptica
ROCK,METAL,PUNK(FOREVER)
hard rock:AC/DC,Lordi
punk rock:Billy Tallent,Vypsaná fixa,Visací zámek,yellowcard
art rock:třeba Linkink park moje nejoblibenější kapela
alternative rock::těch je
comedy rock:Tanecious D,Morčata na útěku
a všechen rock můžu i pop rock i čistý rock
Linkink park best,The offspring,Nickelback,Kiling Joke,Yellowcard,Fall out boy,Wolfmother,wohnout,vypsaná fixa,redhot chilli papers,radiohead,scooter prostě toho rocku je mrtě
A taky i nějaky trochu starší český rock který moc lidí neposlouchá jako např.Kábat,Chinaski,Divokej Bill
a metal taky zobžnuju:
Iron Maiden,Metallica,Lordi,Nightwish,KoRn,P.O.D,System of a down,Raimstein,Rob Zombie,Slipknot,Slayer,Bulet for my Valentine,Manowar,HammerFall,Apocalyptica
ROCK,METAL,PUNK(FOREVER)