tak si ho nevšímej a používej něco jiného
navíc, WMP je díky možnostem katalogizace, synchronizace, integrace do W7 atp. hodně dobrý přehrávač pro audio.
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *
Ovládací panely\Programy\Výchozí programy\Nastavení výchozích programů\Nastavení přidružení programů\
zrušit u WMP všechny zatržítka.. pro jistotu pravý klik na audiosobory co chceš přehrát a "otevřít v programu > zvolit výchozí program"
nicméně, svinstvem bych spíš označil Winamp, ale tak záleží na osobních preferencích..
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *
Čus, nejde mi rozběhnout rádio na stránkách radiogold.cz a vlevo poslouchej živě. Po kliknutí vyskočí hláška "Program Windows Media Player nemůže přehrát soubor, protože zadaný protokol není podporován. Pokud jste v dialogovém okně Otevřít adresu URL zadali adresu URL, zkuste použít jiný transportní protokol (například http: nebo rtsp:)." Mám windowsy 7 a WMP 12. Poradíte mi někdo co s tím? Díky