luigi693 píše:NSBM, ako možno si dobry ale nie až tak ako si mysliš
nejsem dobry :-) jsem mozna i min nez prumerny clovek, co se zajima o IT... zde na foru jsou mnohem vetsi odbornici.. ale netvrd mi ze nemas doma nic illegal to Ti nezeru
luigi693 píše:NSBM, ako možno si dobry ale nie až tak ako si mysliš
nejsem dobry :-) jsem mozna i min nez prumerny clovek, co se zajima o IT... zde na foru jsou mnohem vetsi odbornici.. ale netvrd mi ze nemas doma nic illegal to Ti nezeru
neriešime tu moj ekonomicky stav, tak sa držme temy "Konec piráctví?" ok? a maš pravdu včera som si stiahol všetky symfonie od Beethovena
CoolerMaster Elite RC330 * Seasonic S12II 500W * Asus P5QL PRO P43 * Intel C2D E7200@3,26GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus EAH 4870 * KingStone HyperX 800 2x2GB * HDD Seagate Baracuda 320GB
SAMSUNG 2253LW 8000:1, 2ms GTG
Windows Vista Ultimate 32 * Vista inspirat index 5,9
potrebovala by som a opytat na jednu vec: firma ktora nam poskytuje internet nam preposlala email z nejakej americkej firmy kde pisu ze sme nelegalne stiahli film a poskytovatel chce k tomu vyjadrenie. Mam priznat chybu a omluvit sa alebo sa tvarit ze sa to nestalo a uistit ich ze sa to uz nezopakuje? Ide len o jeden film nic ine tahane nebolo takze neviem ci mam cakat fakt pruser a zalobu alebo len vystrahu.
potrebovala by som a opytat na jednu vec: firma ktora nam poskytuje internet nam preposlala email z nejakej americkej firmy kde pisu ze sme nelegalne stiahli film a poskytovatel chce k tomu vyjadrenie. Mam priznat chybu a omluvit sa alebo sa tvarit ze sa to nestalo a uistit ich ze sa to uz nezopakuje? Ide len o jeden film nic ine tahane nebolo takze neviem ci mam cakat fakt pruser a zalobu alebo len vystrahu.
dakujem za odpoved
stahovat filmy neni trestne.. jen sdileni ci poskytovani ke stazeni je illegal.. takze pokud jsi nestahvoala pres torrent tak se nemas ceho bat :-)