Zkus hádat!Anonymous píše:co stym mam robit(cl_dlls/client.dll)

Moderátor: Moderátoři
Zkus hádat!Anonymous píše:co stym mam robit(cl_dlls/client.dll)
Omg tak když je link nefunkční tak si ten patch stáhni někde jinde zkus hledat třeba na GOOGLU omg lol.Anonymous píše:sorry,taky mi to píše stim klientem,ale jak si dal na něj odkaz tak mi nejde stáhnout...
Stáhnul sis už patch???MR.BEAN píše:poslete nekdo cl_dlls client pls
to by talky nejdriv zverejnenej link muselů fungovat aby se tu lamy neptali furt dookolaCamazoo píše:já nevím, já už opravdu nevím..kdyby tady nebylo desetkrát napsané, ať si stáhneš patch..
OT/ tohle prostě musí dělat schválně, to jinak opravdu není možné
Stačilo by aby byl topic s CS 1.6 jako hlacní topic třeba by jich to pár pochopilo.kikicz píše:to by talky nejdriv zverejnenej link muselů fungovat aby se tu lamy neptali furt dookolaCamazoo píše:já nevím, já už opravdu nevím..kdyby tady nebylo desetkrát napsané, ať si stáhneš patch..
OT/ tohle prostě musí dělat schválně, to jinak opravdu není možné
pro lamy : kouknete se na strankach kde ste dostali IPny tam by meli bejt i snad funkcni linky na sosnuti patche kterej potrebujete aby ste se mohli joinout
Stává se to na všech servrech?rysak píše:Mno to je sice super ze to tu pisete... ale ja si stahnu Patch ze soe du na server a napise se mi to znova a nebo kdyz ho stahnu a spustim tak mi to hodi load.wad