Zdravím,kámoš mě poprosil, ať sem objasním jeho problém,takže: má MB MSI, zhruba 3 roky stará.Nedávno mu odešel zdroj a před tím vše fungovalo,ale po výměně zdroje, přestala fungovat myš a klávesnice. Ostatní funguje.
Dnes jsem u něho byl a zprovoznili jsme myš přes USB a klávesnici přes PS/2. Ale stává se, že klávesnice přestane fungovat a myš přes PS/2 dále nefunguje. Přitom stávající myš (PS/2) se tváří normálně.Optika svítí atd. Nevíte, čím to může být? Díky
PS:Zkoušel jsem resetovat BIOS a ani to nepomohlo.
MSI-nefungují PS/2
Moderátoři: Awast, Moderátoři
MSI-nefungují PS/2
Význam věcí neleží ve věcech samotných, ale v našem přístupu k nim.
Být, znamená, být vnímán.
Kdo chce vědět, musí se zeptat.
Je docela možné, že od odcházející zdroje dostala pecku... ta deska není úplně na odpis, ale můžou se u ní vyskytovat BUGy...
Takže asi jediné, co může vyzkoušet, je přeinstalovat veškeré ovladače desky...
Možná, že to schytaly právě ty I/O porty... a někdy se jim chce a někdy ne... to je prostě komp....
Takže asi jediné, co může vyzkoušet, je přeinstalovat veškeré ovladače desky...
Možná, že to schytaly právě ty I/O porty... a někdy se jim chce a někdy ne... to je prostě komp....
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia
Myslíš, že přeinstalovat ovladače ve Windows pomůže? Když to blbe i mimo Windows? Tak např. jsem zkoušel Live CD Linux a nejela klávesnice, ale myš ano.
Nelze tu MB nějak opravit nebo s ní něco udělat?
Nelze tu MB nějak opravit nebo s ní něco udělat?
Význam věcí neleží ve věcech samotných, ale v našem přístupu k nim.
Je to jenom nápad...
Koukni jestli není na desce nic načernalého, hlavně v okolí USB a PS2...
IMHO měnit takové věci bude asi dražší než kupovat nějakou levnou desku...
Koukni jestli není na desce nic načernalého, hlavně v okolí USB a PS2...
IMHO měnit takové věci bude asi dražší než kupovat nějakou levnou desku...
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia
Mozna nejjednodussi a nejlevnejsi reseni pro tebe bude redukce z usb na ps2:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28351
pokud tedy mas nejake usb jeste volne.
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28351
pokud tedy mas nejake usb jeste volne.
Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W
Re: MSI-nefungují PS/2
Já mám ten samý problém u nb asus k50ij po instalaci w7 sem tam nejede kl/myš na vnitřních ps2 portech...