abychom se videli v síti?Nedaří se přes toho průvodce.
díky za info

Moderátoři: maestro, Moderátoři
Já nic nepsal o zrychlování..tf píše:Myslim ze v ramci domací sítě nezvýšíš rychlost přenosu dat z kompu na komp pres ftpko. Nebo se mejlim. Mam cerberus pro kazdej pripad.
Jsem na omylu? Já jsem ale nic nepsal o tom, že se hodí ke sdílení malých souborů. To vím že nehodí, přesto se používá k přenosu např. php souborů. Ale v domácí prostředí bych předpokládal, že bude sdílet hudbu a film. To jsem velké soubory a tam bych neviděl problém. Prostě se mi zdají možnosti FTP lepší než možnosti sdílení windows.eXp10it píše:S tim FTP jses na velkem omylu. FTP se diky zpusobu jakym komunikuje nehodi ke kopirovani mensich souboru a daleko vice se k nemu hodi prave ono klasicke sdileni v siti!!!
aha tak pokud umis udelat nejaky ten webik tak to urcite sam znas ze nez cekat pul dne na preneseni 2MB PHPcka, css, js,grafiky tak to radeji preneses zazipovane a az na dalku to rozzipujes az na serveru....no a prave tohle zpusobuje to nesikovne FTPmozek007 píše:Prostě se mi zdají možnosti FTP lepší než možnosti sdílení windows.