Download | Programy

PROBLEM SE ZVUKEM!!!!!

Zdroje, monitory, tiskárny, scanery, myši, klávesnice, zvukové karty, CD a DVD mechaniky a další

Moderátoři: Awast, Moderátoři

smAza
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

PROBLEM SE ZVUKEM!!!!!

Příspěvek od smAza »

cau potreboval bych nejakou radu ohledne toho ze mam zvukovku realtek ac97 a problem je v tom ze pouzivam TS neboli team speak a jde o vec ze se mi nejak poblaznil zvuk tak sem preinstaloval ovladace a tedka kdyz prijdu na TS tak kazdej slysi odeme ozvenu i kdyz mam mikrofon vypnutej a nebo zapnutej proste jak promluvi druha osoba tak se u me slysi a ja vubec nemuzu prijit na to cim to je.... byl bych rad kdyby mi nekdo poradil .... predem diky
smAza
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smAza »

tak sem na to prisel ... postup je nasledujici : Nastaveni - Ovladaci panely - Zvuky a Zvukova zarizeni - karta Zvuk - Zaznam zvuku (uprostred) - Hlasitost - zapnout POUZE mikrofon
nitramcz
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nitramcz »

Já měl stejnej problém jako ty akorát na skypu sem měl ozvěnu jak v kostele.Díky žes sem uveřejnils ten postup.Thanks
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3800+EE,,,,1GB DDR2 RAM,,, K9N4 Ultra ,,,,7600GS 256MB DDR2 od Galaxy(premium edice).350W.(CRT ,,19'')PC Case vypadá jako předek BMW.Čtečka pam.karet,diskety 1.44.No a DVD mechaniky.PS:250GB pevného disku!!!
Odpovědět