Download | Programy

Problemy s novou sestavou

Poradna pro nákup nového hardwaru, nebo celé sestavy. Informace o nákupech.

Moderátoři: Sedlo, PCMark, DigitalDooM, Awast, Moderátoři

Skalda

Problemy s novou sestavou

Příspěvek od Skalda »

Koupil sem si soucastky a slozil zakladni komponenty dokopy, mam desku asus A8R-MVP, athhlon 64 3500+, 1GB RAM od A-data a 128MB ASUS EAX1300HM512 jako Gfx. Vsechno je napojeno(24pin i 4pin na desku, CPU fan taky, chasis konektory taky) ale pri zapnuti mi jen trkne vetracek a dale nic. Ledka na desce sviti ale nic se nehejbe ani nestartuje. Pokud nekdo zna v cem sem udelal chybu tak at se vyjadri :cry:
oyza
Uživatel
Uživatel

Re: Problemy s novou sestavou

Příspěvek od oyza »

Skalda píše:Koupil sem si soucastky a slozil zakladni komponenty dokopy, mam desku asus A8R-MVP, athhlon 64 3500+, 1GB RAM od A-data a 128MB ASUS EAX1300HM512 jako Gfx. Vsechno je napojeno(24pin i 4pin na desku, CPU fan taky, chasis konektory taky) ale pri zapnuti mi jen trkne vetracek a dale nic. Ledka na desce sviti ale nic se nehejbe ani nestartuje. Pokud nekdo zna v cem sem udelal chybu tak at se vyjadri :cry:
vytahej konektory na case. tohle mi prijde jako blbe zapojenej reset nebo power... jinak mas novej zdroj nebo starej? da se lehce ozkouset. pripoj na nej mechaniku a na zdroji - nez ho zapnes do elektriky - propoj v prostredku konektoru piny kde je cernej a zelenej, treba kancelarskou sponkou - jsou na jedny strane presne uprostred. mechanika funguje jako zatez pro zdroj a jako test jestli to jede :)
AMD X3 720BE@3.5 cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 3G OCZ XTC Platinum, Toxic HD4870, 3x WDs, NEC dvd, Audigy SE - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by ADI 21' CRT + 15" Flat Dell.
xmickey
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xmickey »

Tuhle desku mám bohužel taky.... Má takové pomalejší náběhy takže to někdy vypadá jako by to nastartovalo až na po 3-tí. Jinak krom toho že se na ni nedá moc taktovat je dobrá.... Ale MSI má za podobné ceny lepší....
Skalda

Příspěvek od Skalda »

ok skusil sem otocit power i reset nebo reset vubec nezapojit. dela to to samy. Zdroj je komplet novej 350W a na jine sestave bezi.
Skalda

Příspěvek od Skalda »

Problem je vyresen, slo o nedokonale odstineni desky od skrine, pak sem tam mel uzavrene nekorektni obvody a bezpecnostni ochrana desky nespustila system.

Proto radim vsem at si poradne odsadi desku nebo ji necim odizoluji od skrine :)
Odpovědět