blikani power LED po zapnuti PC
Moderátoři: Awast, Moderátoři
blikani power LED po zapnuti PC
Kdyz zapnu pocitac, tak mi tak 3 sekundy blika LED power a HDD a teprve potom se rozsviti a vse jede dal... mezitim se z case ozve trikrat takovy zvukl podobny zvuku pri zmene rozliseni u klasickych CRT monitoru.... nevite cim yb to mohlo byt? Diky
Zdrojem nevim jestli to je, ptotoze po nahnuti PC vse proste bezi normalne, 3DMark, Pc Mark, a klidne 4 hodiny v kuse muzu treba hrat a vse je ok....
Jinak mam tuto case s timto zdrojem Thermaltake Mambo VC2421 - Middletower 420W
AMD Athlon 3800+ (taktovanej na 2500mhz)
2Gb RAM
7600GT
4 USB zarizeni (dela to i po jejich odpojeni)
a asi 6 vetraku ve skrini, pricemz jedem ma regulator v PCI
Dela to i kdyz dam v BIOSU load optimized settings nebo co to tam je...
Fakt uz nevim, docel ame to stve, pripada mi to jak 3 nejaky elektricky narazy, al etreba je to normalni
Jinak mam tuto case s timto zdrojem Thermaltake Mambo VC2421 - Middletower 420W
AMD Athlon 3800+ (taktovanej na 2500mhz)
2Gb RAM
7600GT
4 USB zarizeni (dela to i po jejich odpojeni)
a asi 6 vetraku ve skrini, pricemz jedem ma regulator v PCI
Dela to i kdyz dam v BIOSU load optimized settings nebo co to tam je...
Fakt uz nevim, docel ame to stve, pripada mi to jak 3 nejaky elektricky narazy, al etreba je to normalni

Co skusit CLEAR CMOS ? Alebo co nastavit pc na default. Pripadne postupne vsetko odpoj a a tak skus zapnut pc a pridavat dalsie komponenty.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
RE
Clear cmos uz jsem zkousel......nic se nezmenilo:( Ale na co jsou u te me desky ty dve tlacitka jako RESET a ted nevim opresne co tam je, proste ti co ji maji tak asi vi....V manualu jsem nasel ze jsou to Do it yourself tlacitka, ale v podstate nic k nim....nevite nekdo?r
Re: re
no, fakt bych zkusil odpojit nepotrebna zarizeni... tzn hod tam grafikuPauloo píše:MB DFI Infinity nF Ultra II-M2 - to je ta deska

AMD X3 720BE@3.5 cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 3G OCZ XTC Platinum, Toxic HD4870, 3x WDs, NEC dvd, Audigy SE - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by ADI 21' CRT + 15" Flat Dell.
Jaké je to pípnutí? 3 krátké, 3 dlouhé? Je to pípnutí ze systémového repráčku? V manuálu k desce je zdůvodnění proč.
Věř tomu. mozek tě vidí; salek.info
er
Jake pipnuti????
Nic nepipne... Proste restartuju PC, zhasne kontrolka power (coz by nemela ne?) a ted trikrat se ozve zvuk podobny tomu, jaky se ozve kdyz zapnete CRT monitor nebo u nej zmenite rozliseni, pri kazdem tom zvuku se rozsviti a opet zhasne kontrolka cinnosti HDD a az po tech trech tajemnych zvucich se zase rozne POWER a vse nabehne normalne....... Zitra to s tim odpojovanim zkusim, diky za rady

Jest etakhle: Ten zvuk co se vam ozve pri restartovani pocitace, takove to tiche lupnuti jakoby, tak to se mi ozve, pri restartu a pak prave jeste trikrat, je to uplne stejny zvuk! Je to jakobych proste 3x za sebou restartoval PC... Uz jsem zkousel odpojovat PCI karty, USB zarizeni, Vetraky, nic nepomaha. Nepomaha Clear Cmos, ani load optimized defaults nebo co to v Biosu je. ALE kdyz jsem po CLEAR CMOS zase chtel pretaktovat CPU, tak jsem omylem zapomnel zmenit druh pameti z 667 na 533 a tim padem mi tam vychazelo nejakyh 800 mhz, takze po restartu PC pekne zacalo pipat a ten zvuk se neozval 3x, ale 6x! Tak jestli to neni treba neco s pametema.... Mam 4x 512mb v Dual chanelu. Uz fakt nevim 

mam desku Gigabyte DS4 a nemam zadny jumper na CMOS, je to u te desky normalni nevi prosim nekdo, nebezi mi totiz PC -(((Pauloo píše:Aaaaa tak uz to mám! Já blb nechal prehozenej jumper na CLERA CMOS DATA, tak asi to bylo tím, protože ted jsem ho vratil tam kam ma byt- na default a uz to nedela :O . Diyk vsem za tipy a rady
na cmos nema byt jumper. jen v pripade resetu cmosu se vypne pocitac, propoji se ty 2 piny, zase se to odpoji a pusti se komp.Davds píše: mam desku Gigabyte DS4 a nemam zadny jumper na CMOS, je to u te desky normalni nevi prosim nekdo, nebezi mi totiz PC -(((
AMD X3 720BE@3.5 cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 3G OCZ XTC Platinum, Toxic HD4870, 3x WDs, NEC dvd, Audigy SE - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by ADI 21' CRT + 15" Flat Dell.