jak poslat e-mail, aby nebyla vidět e-mail odesilatele
Moderátoři: Ryan, mozek007, Moderátoři
jak poslat e-mail, aby nebyla vidět e-mail odesilatele
mohl by mi někdo poradit, jak můžu poslat někomu e-mail, tak aby příjemce neměl požnost poznat totožnost odesilatele. Jedna známá si mě totiž jako odesilatele blokla, a nemůžu jí nyní nic napsat, všechny zprávy se mi vrací zpět. Pokud někdo víte, tak mi napište třeba i na e-mail, předem dík, je to pro mě hodně důležité, jo a nechci si každý den zakládat novou e-mailovou schránku. 1noname@seznam.cz
Vyuzit PHP skriptu... Umistis na freehosting a muzes spamovat jako sfin
Soubor index.htm
soubor mail.php
Ukazku si muzes zobrazit tady:
Soubor index.htm
Kód: Vybrat vše
<html>
<body>
<form action="mail.php">
Příjemnce: <input name="prijemce"><br>
Váš mail: <input name="mail_odesilatele"><br>
Předmět: <input name="predmet"><br>
Zpráva: <textarea name="zprava"></textarea><br>
<input type=submit value="Odeslat">
</form>
</body>
</html>
<?php
Mail($prijemce, $predmet, $zprava, "From: " . $mail_odesilatele);
echo "Mail odeslan...";
?>
http://foto05.ic.cz/php/
Když už jsme u té anonymity internetu, nesnáším ji! A doufám, že ten fakem mail chceš jenom lehkou zábavu a ne pro nelegální činnost apod.
Věř tomu. mozek tě vidí; salek.info
- Zdenek
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: jak poslat e-mail, aby nebyla vidět e-mail odesilatele
Proč se s ní jednoduše nepřestaneš bavit?1noname@seznam.cz píše:mohl by mi někdo poradit, jak můžu poslat někomu e-mail, tak aby příjemce neměl požnost poznat totožnost odesilatele. Jedna známá si mě totiž jako odesilatele blokla, a nemůžu jí nyní nic napsat, všechny zprávy se mi vrací zpět. Pokud někdo víte, tak mi napište třeba i na e-mail, předem dík, je to pro mě hodně důležité, jo a nechci si každý den zakládat novou e-mailovou schránku. 1noname@seznam.cz
Zdenek
- Ozzy62
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
...v příchozím mailu je tato adresa taky uvedena i když chybně- místo "amail" je uvedeno "email"...v adrese...Anonymous píše:http://amail.security-portal.cz/index.php
Ozzy.
Ja být Tebou, tak ji nic nepíšu. Z nějakýho důvodu se s Tebou asi bavit nechce. Nejhorší co na světě může být jsou neodbytní chlapi!Zdenek píše:Proč se s ní jednoduše nepřestaneš bavit?1noname@seznam.cz píše:mohl by mi někdo poradit, jak můžu poslat někomu e-mail, tak aby příjemce neměl požnost poznat totožnost odesilatele. Jedna známá si mě totiž jako odesilatele blokla, a nemůžu jí nyní nic napsat, všechny zprávy se mi vrací zpět. Pokud někdo víte, tak mi napište třeba i na e-mail, předem dík, je to pro mě hodně důležité, jo a nechci si každý den zakládat novou e-mailovou schránku. 1noname@seznam.cz
Vlastní zkušenost?Kacenka píše:Ja být Tebou, tak ji nic nepíšu. Z nějakýho důvodu se s Tebou asi bavit nechce. Nejhorší co na světě může být jsou neodbytní chlapi!
Věř tomu. mozek tě vidí; salek.info