Download | Programy

DVD LG - Nejde rozpoznat RW médium

Zdroje, monitory, tiskárny, scanery, myši, klávesnice, zvukové karty, CD a DVD mechaniky a další

Moderátoři: Awast, Moderátoři

android
Nováček
Nováček

DVD LG - Nejde rozpoznat RW médium

Příspěvek od android »

Mám DVD LG 4165B a najednou mi s ní nejde pracovat s RW médii. Nejdou z nich mazat data pro další přepis, nejde na ně dopalovat (na 100% jsou RW a použité max 3x!). Pálit na ně jde jen pokud jsou celá čistá. Zkoušel jsem to i na své druhé CD mechanice TEAC, která byla doposud celou dobu odpojená ale dopadlo to se stejným výsledkem. Jsem z toho jelen co s tím je... nemůžu zálohovat data. :cry:
Nevíte co s tím?
P.S. firmware mám nejnovější. A vyzkoušel jsem 3 různé vypalovací programy a stále stejný výsledek. Můžou mít něco na svědomí WinXP PRofi? co takhle format a nová instalace ?
-----------------------------------------------------------------------------
UPDATE druhého dne:
Tak jsem to nakonec vyřešil formátem harddisku a reinstallem všeho od nuly. LG funguje jako předtím - zapisuje, přepisuje, maže, chrochtá... no však to znáte.
Naposledy upravil(a) android dne ned úno 18, 2007 11:37, celkem upraveno 1 x.
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackal »

Jestli jsi vyzkoušel vše co jsi mohl, tak čistá instalace oken není od věci. ;)
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
PCMark
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PCMark »

No ono to může být i vada vypalovačky, protože mi tohle teď LG4120 začala po 4. roku provozu dělat taky :(
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag
maestro
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maestro »

Vypalovačky LG jsou zname tim ze maji problemy DVD-RW medii.

Casto tato media na nich vypalena po sobe neprectou, nedokazi smazat, nebo take kdyz se DVD-RW vypali na LG neni nikde jinde citelne.

I kdyz vypalovacky LG posledni dobou vychazeji v testech dobre, ja bych si ji opravdu nekoupil :)
android
Nováček
Nováček

Problém je vyřešen! Format C: Enter

Příspěvek od android »

Tak jsem to nakonec vyřešil formátem harddisku a reinstallem všeho od nuly. LG funguje jako předtím - zapisuje, přepisuje, maže, chrochtá... no však to znáte. :cool:
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém je vyřešen! Format C: Enter

Příspěvek od Jackal »

android píše:Tak jsem to nakonec vyřešil formátem harddisku a reinstallem všeho od nuly. LG funguje jako předtím - zapisuje, přepisuje, maže, chrochtá... no však to znáte. :cool:
Věřil jsem, že to není palírnou. ;)
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Odpovědět