Download | Programy

Problem s BFG GeForce 7600 GT

Grafické karty ATI, nVidia, Matrox, Intel, VIA ... a jejich přetaktování

Moderátoři: Awast, Moderátoři

Bigmann
Nováček
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: pát úno 23, 2007 11:30

Problem s BFG GeForce 7600 GT

Příspěvek od Bigmann »

Ahoj,mam problem.Pred dvema dny jsem si koupil vyse uvedenou grafarnu.Zadny zazrak,ale staci.Nainstaloval a zkusil zatezak.FarCry na nejvyssi mozna zobrazeni.Vsecko slape,ale po nejake dobe se obraz kousne chvilku bezi zvuk,ktery se zacykluje,pak to prejde do drnceni,ktere po chvilce ustane a hra vesele pokracuje dal.Toto se stane asi tak 6x a pak spadne cely komp.Pak sem hral POP Sends of Time a delo se to porad.Zkusil sem uprostred hry prestat hrat a nechat to tak...po urcite dobe se to stalo zase,takze si myslim,ze v grafice asi chyba nebude,protoze se to stalo i bez toho,aniz by musela pocitat dalsi animace.
Prvni co jsem udelal bylo,ze sem nainstaloval nejnovejsi ovladac.S nim se to nedeje tak casto,ale pro zmenu mi to po vyse popsane prihode jeste prida sede,nebo jinac barevne utvary skoro pres celou obrazovku,ktere po chvilce zmizi.
Premyslim,cim by to mohlo byt.Mam 400W zdroj,takze napajenim to nebude.Sahal sem na to,co mi tam nejvic topi.Grafarna je v klidu i pri nejvyssim zatizeni ma 67°C.Coz je normal.Procak ma 55°C.Co nejvic topi je RAM.Tam neudrzim ani ruku.Tak nevim.
Muzete mi prosim poradit?
Uživatelský avatar
Fox
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 331
Registrován: sob led 07, 2006 15:04
Bydliště: Vimperk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fox »

a nemas moc malej pruvan v case? mozna by chteli ty ramky lepsi cyrkulaci vzduchu. Proto tak topi ja bych tu case zkusil otevrit a hrat s otevrenou case co to udela.
Bigmann
Nováček
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: pát úno 23, 2007 11:30

Příspěvek od Bigmann »

To sem zkousel taky.Normalne sem si otevrel krabicu a hral pri tom...Fakt nevim....
Odpovědět