Download | Programy

soft na čištění a správu...windows...XP

Nastavení Windows, příkazy, optimalizace, plochy, tvorba Live CD

Moderátoři: ladarozan, Zdenek, Pockmat, Moderátoři

Vlasta R.
Uživatel
Uživatel

soft na čištění a správu...windows...XP

Příspěvek od Vlasta R. »

chtěl bych se zeptat jaké programy ( na správu,čištění apod..win XP) používáte a jak jste s nimi spokojeni,V dnešní době je mnoho programů,ale vyznat se v tom množství a instalovat "správný" soft není jednoduché...

Já použivám tyto: CCleaner , Registry mechanik ,RAM cleaner , O O Defrag , intelli hyper speed..... větš.nejnovější verze,
tak by mě třeba zajímalo jestli nejsou "lepší" programy,nebo třeba účinější apod. :)
třebas ted mám nově Diskeeper 2007 (na defragmentaci) a nevím jestli má cenu instalovat ho,když už mám nejnovější O O Defrag....
moc díky za rady a příspěvky! ;)
xmickey
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xmickey »

CCleaner, OO Defrag, TuneUp Utilities - vše v aktuální verzi :)
Vlasta R.
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Vlasta R. »

Tune up jsem taky měl :cool: ale Ccleaner...jednou jsem ho instaloval strejdovy..asi hodku hledal..a pak vybalil asi 4,5Giga sajrajtu...docela nářez :D to by člověk neřekl,a zkoušel jsem i OO defrag....protože má dost zanedbanej komp..no a asi po 12hodinách..to napsalo 100%,ale při tom to srovnalo disk minimálně,asi tak z 30%...nechápu proč to nejelo,asi slabý PC ( celeron 2,4,756Mb ram...)nevim :?:
mozek007
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mozek007 »

Je jednou jsem použil nlite a pak po uplynutí periody windows reinstal. Podobné programy nepoužívám, reinstalace trvá 25minut.
Xipe

Příspěvek od Xipe »

Pouzivam System Mechanic 7 Pro :cool:
Odpovědět