Download | Programy

Prosim pomozte (Uzivatelske ucty v XP)

Nastavení Windows, příkazy, optimalizace, plochy, tvorba Live CD

Moderátoři: ladarozan, Zdenek, Pockmat, Moderátoři

Lukyn008

Prosim pomozte (Uzivatelske ucty v XP)

Příspěvek od Lukyn008 »

Vcera jsem si vytvoril ucet a windows po me chtel vytvorit nejprve ucet spravce pocitace, protoze jsem puvodne byl prihlasenej automaticky na ucet "Administrator" ale bohuzel po vytvoreni uctu se tento ucet(Administrator) smazal a s nim zmizela i slozka Dokumenty kde sem mel dulezite soubory. Ja jen doufam, ze ty soubory nekde jsou tak mi prosim pomozte jak to dostat zpet. Diky moc
oyza
Uživatel
Uživatel

Re: Prosim pomozte (Uzivatelske ucty v XP)

Příspěvek od oyza »

Lukyn008 píše:Vcera jsem si vytvoril ucet a windows po me chtel vytvorit nejprve ucet spravce pocitace, protoze jsem puvodne byl prihlasenej automaticky na ucet "Administrator" ale bohuzel po vytvoreni uctu se tento ucet(Administrator) smazal a s nim zmizela i slozka Dokumenty kde sem mel dulezite soubory. Ja jen doufam, ze ty soubory nekde jsou tak mi prosim pomozte jak to dostat zpet. Diky moc
getdataback - verze ntfs a fat! tak pozor, kterou zvolite....
r-strudio - opev verze pro ntfs a fat
AMD X3 720BE@3.5 cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 3G OCZ XTC Platinum, Toxic HD4870, 3x WDs, NEC dvd, Audigy SE - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by ADI 21' CRT + 15" Flat Dell.
Odpovědět