Download | Programy

Problém s ovladači x1950PRO ASUS i Sapphire

Grafické karty ATI, nVidia, Matrox, Intel, VIA ... a jejich přetaktování

Moderátoři: Awast, Moderátoři

ARNOLD
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Problém s ovladači x1950PRO ASUS i Sapphire

Příspěvek od ARNOLD »

Nainstaloval jsen ovladače z přiloženého cd a pokud jsem chtěl otevřít Catalyst control center tak vyskočilo toto chybové hlášeni : (CLI Application command line i interface has encountered a problem and needs to close.We are sorry for the inconvenience)a control center nenaskočil.

Takže komu se to stane stejně jako mě,musíte nainstalovat net Framework 1.1.Ale pozor!pokud máte instalovaný program ve verzi 2.0 tak to problém nevyřeší.Musíte nainstalovat verzi 1.1 i přes 2.0. Čest práci a díky bezejmenému človíčku,který mě to poradil.
Wthulmann
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wthulmann »

bud rad ze ti to nekdo poradil.... ja si na to musel přijít sám. Ani nevíš jak jsem byl tenkrát vzteklej. (A to tak je se všema catalystama, nesnáší framework 2.0 při instalaci, po nainstalování může klidně zpět)
Nesnáším ACER

09 F9 11 02 9D 74 E3 5B D8 41 56 C5 63 56 88 C0
DEPE

Příspěvek od DEPE »

Zdravím všechny, koupil jsem taky X1950Pro od CLUB 3d ale nejde mi nainstalovat Microsoft.net.framework 1.1 vyhodí mi to hlášku - An error occurred while Windows Installer was initializing. Setup will now close.
A tím to skončí a nic, prosím poraďte , už mi z toho hrabe
maestro
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maestro »

DEPE píše:Zdravím všechny, koupil jsem taky X1950Pro od CLUB 3d ale nejde mi nainstalovat Microsoft.net.framework 1.1 vyhodí mi to hlášku - An error occurred while Windows Installer was initializing. Setup will now close.
A tím to skončí a nic, prosím poraďte , už mi z toho hrabe
stahni si a nainstaluj NET.frameworw 2.0
Odpovědět