Download | Programy

Bootovani PC při startu

Diskuze o základních deskách, nastavení biosu, flashování biosu apod.

Moderátoři: Awast, Moderátoři

RainMakeR
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Bootovani PC při startu

Příspěvek od RainMakeR »

poskládal jsem včer new pc (AMD sempron 2800+ sct 754,512ddr ram ,disk 80gb sata seagate,deska asrock s integr. grafikou,bedna modecom 307)
vše jsem zapojil vpořadku(kupodivu) pc naběhl,v biosu jsem nastavil par věci (pamět pro grafiku první bootovani z CD).winxp nabootoval zformatoval jsem disk ntfs (pomalu) win jsem instnul (mam jednu diskovou složku zatim),vše proběhlo vpořadku.winxp se spustily a prvně jsem instnul ovladače na zvuk.pak se pc chtěl resetnout.no a začlo to.
při nabíhání se pc chce pořad bootovat.at dam první mechanku ,disk nebo onboard (mam na enabled dal jsem i disabled nepomohlo) disketovku jsem dal na disabled.pořad chce bootovat.pokud tam vložim při startu cd x winxp tak vše naběhne vpořadku.jenže ja cchi spuštět pc bez instal. cd....pak jsem nainstaloval i ovladače na desku(sata,ide atd.) vše ok ale pořad přetrvava to bootovani při startu.opravdu nevim co stim .díky za rady. :-o

odkaz na desku(puvodně jsem chtěl foxcon jenže ji neměli skladem delši dobu) :evil:
http://www.obchod.cz/products_detail.ph ... i=00072411
mozek007
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mozek007 »

Máš opravdu nastaveno bootování první z hdd? Jak vypadá soubor boot.ini v C:\ ? Je skrytý. Pokud je v biosu volba quick boot, tak ji zkus vypnout.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

mozek007 píše:Máš opravdu nastaveno bootování první z hdd? Jak vypadá soubor boot.ini v C:\ ? Je skrytý. Pokud je v biosu volba quick boot, tak ji zkus vypnout.
nastavil jsem bootovani (jako první) z HDD a vše už naběhlo vpořádku
díky za radu.
mozek007
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mozek007 »

Někdy stačí tak málo :P hlavně že to jde.
Odpovědět