Lidičky mám problém a už nevím jak a čím ho vyřešit.
Mám sestavu A64 3000+, 1024MB Corsair 400MHz, Asus K8N, Asus 6600GT 500/900MHz, WD 1600JD 160GB SATA, EC 350W a teď ten problém.
Stává se mi častěji a častěji, že při vypínání aplikace, např. GIP, PowerDVD a při vypínání počítače, že počítač zamrzne a nejde nic jiného, než restart. Prostě dám vypnout nějakej program a šipka se zastaví a je vymalováno.
Dost mě zarází, že se tak děje opravdu jen při vypínání počítače, nebo aplikace.
Nevíte někdo, čím to a proč se tak děje ?? Jednou mi pomohlo odinstalovat PowerDVD 7 a byl na 14 dní klid, ale problém se znovu objevil a už nevím jak to řešit. Přeinstaloval jsem systém po pár dnech se to opět objevilo, už nevím co s tím.
Poradí někdo ???? Jakýkoliv nápad beru a děkuji za něj.
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Určitě bych zkusil otestovat paměti (memtest, goldmemory) - nechat přes noc. Dále by mě zajímalo, jak máš nastavený swap a kolik máš místa na systémovém disku...
MaSo píše:Určitě bych zkusil otestovat paměti (memtest, goldmemory) - nechat přes noc. Dále by mě zajímalo, jak máš nastavený swap a kolik máš místa na systémovém disku...
Dík, ale to mám všechno za sebou.
Nejsem zas takovej amatér.
Ale dík.
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
MaSo píše:Určitě bych zkusil otestovat paměti (memtest, goldmemory) - nechat přes noc. Dále by mě zajímalo, jak máš nastavený swap a kolik máš místa na systémovém disku...
Dík, ale to mám všechno za sebou.
Nejsem zas takovej amatér.
Ale dík.
[joke]Tak to promiň, křišťálovou kouli mám v opravně... [/joke]
Breberkama to také není, mám pořád čistej počítač.
Zatím to řeším tak, že jsem nainstalovat na čisto Windows XP SP2 + všechny aktualizace. Čipsety, ovladač grafiky, zvuk + antivir. Ještě jsem přidal Ashampoo Burning Studio 6, CloneDVD a VSO Convert a už tři dny je to OK. Teď budu každý den něco přidávat. Myslím si opravdu, že je to softem, kterej se mele s jiným.
Hlavně mám podezření na kodeky co jsem používal.
Víš co, mám vedle sebe dva počítače, ten co je v popisu a ten druhej co zlobí. Zkouším dělat stejné věci na obou počítačích a Windows XP SP2 a všechny aktualizace jsou pro mě základ.
Musím zaklepat, ale už třetí den po kompletní instalaci je zatím klid, ale k používání mám jen třetinu programů co bych chtěl použít.
Pořád jsem ještě nepřešel na instalování kodeku a programů pro práci z videem. To si myslím, že tam to to začne někde bolet.