Četl jsem, že při registraci dostanu 100 marek (mám) a potom za každé založení fóra + 20 marek, odpověď 5 marek apod. Jak to, když ale mám pořád 100 marek?
PLS VYSVĚTLENÍ :
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhé parchanty, aby padli za tu svou.
Život je jako kolo. Ať jedeš, jak jedeš, vždycky je to do kopce a proti větru.
Já si myslím, že teď je zrovna doba, kdy se diskutuje o tom, co bude dál z Markama a jestli se neudělá jiné hodnocení.
Tak v této chvíli se připočítávaní neuskutečňuje.
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Tak už Marky zase fungují, nefungovaly od 13.3.2007, nějak jsem se k tomu dříve nedostal
Teď čekám, až vyjde phpBB3 a pak se rozhodnu, jak to bude s Markama nebo jestli je něco nahradí. Může to trvat třeba několik měsíců, do té doby se mi nechce dělat nějaké větší úpravy.
podle me je dobry napr. thx jako maji na http://www.war-forum.net
proste kdyz jeden uzivatel dobre poradi, muzou mu za to ostatni dat thx... a podle poctu thx jednotlivych uzivatelu se pak da usoudit co jsou uzivatele zac...
< < < - - - edit - - - > > >
tak uz jsem se docetl, ze to je v podstate ta karma, takze sorry za OT...
ale jinak ja bych zrusil marky a zavedl tu karmu... podle me to vic vypovida o uzivatelich...