Chtěl bych poslouchat při prohlížení netu radia,ale není nic slyšet.Konkrétně,najedu na Evropu 2,dam poslouchat žive,otevře se nové okno a není nic slyšet.Poradí někdo? Spatné nastaveni neco zakazane?Připojení adsl 2Mb modem Siemens A-100,Win XP,přehravače Winamp,Realplayer(ani když dam načist stranku v přehravačich zvuk 0).
Čím to je,čím čím
1. Kde to zkoušíš? Na abradio.cz? Tam to zkouším já a bez problémů.
2. funguje ti zvuk normálně?
3. Že by jsi měl v programu zakázané přehrávání hudby kvůli ušetření kb?
RUNN3r-V novém okne se stranka načte ok.Kde bych našel ty aktivní prvky?
MOZEK007-Tak jsem to vyzkoušel pres abradio.cz, ale nejede to.bod 2-jde normal-hry ok, filmy ok.Kde zjistím bod 3? Nemůže to být, že jsem zrušil wind media player?
Tak jsem nainstaloval WMP9 a stejně to nefachá,akorat vyskočí hláška Windows Media Player cannot play the file because there might be a problem with your sound or video device. Try installing an updated device driver.Jaksi jsem odkojený ruštinou takže mi to nic neříka CO stím
tak určitě přeinstalovat vše pro zvuk a média. Začít zvukovkou a pokračovat WindowsMediaPlayerem. Dobrý pokus je využít volný software z české produkce, jakým je třeba přehrávač Netradio s adresy http://www.goq.cz , vyzkoušejte. Používám k naprosté spokojenosti a pokud se hledaný rozhlas nespustí, je tu podpora, která to zajistí.[
Athlon64x2 4000+, K9N Neo V2,Sata II Raid0,Nvidia GF 8500,2GB ram, DVB-T Hauppauge HVR1100, DVB-S SkyStar2, DVB USB MSI DigiVOX mini II V3.0
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli je zde někdo kdo má zkušennosti s programem Winamp? Chci si udělat, vlastní amatérské rádio, ale pořád nevím jak hrát přes Winamp písníčky do éteru. Děkuji moc za odpověď. E-MAIL: hora_martin@seznam.cz, icq: 480391088