projekt [asi hotovo]- Orange case by Johny Stone
Moderátor: Moderátoři
- Hozny
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
projekt [asi hotovo]- Orange case by Johny Stone
Tak to mám hotový byla to fuška ale řek bych že výsledek stojí celkem za to....
TADY VÍC:
http://rdsoft.xf.cz/HONZA_SKALA/Case
Moc se mi do toho původně nechtělo, ale už jsem tu skríň měl pěkně dlouho, a navíc to je eurocase takže bylo rozhodnuto.
ÚPRAVY: 1) Vyvrtání direk do předního krytu pro lepší sání vzduchu sériových fanů (to už sem udělal předtim)
2)vyříznutí díry do bočnice
3)kompletní přelakování
4)nalepení skla vteřiňákem
5)přidání kvalitních svítících fanů: ARCTIC FAN PRO 2 L TC,
6)seskládání všeho kromě jedné staré mechaniky která to kazila
Ještě plánuju do case dát nákou tu antizvukovou izolaci, modrý a červený neon a na zem zrcadlo.
Samozřejmě jako další na řadu prijde úprava HW!
A pište k tomu něco :!:
HW: CPU: Intel pentium 4 2,1GHz @ 2,4GHz, RAM 2x 256mb 266MHz, GRAFIKA nVidia GeForce MX 440, HDD 60GB
TADY VÍC:
http://rdsoft.xf.cz/HONZA_SKALA/Case
Moc se mi do toho původně nechtělo, ale už jsem tu skríň měl pěkně dlouho, a navíc to je eurocase takže bylo rozhodnuto.
ÚPRAVY: 1) Vyvrtání direk do předního krytu pro lepší sání vzduchu sériových fanů (to už sem udělal předtim)
2)vyříznutí díry do bočnice
3)kompletní přelakování
4)nalepení skla vteřiňákem
5)přidání kvalitních svítících fanů: ARCTIC FAN PRO 2 L TC,
6)seskládání všeho kromě jedné staré mechaniky která to kazila
Ještě plánuju do case dát nákou tu antizvukovou izolaci, modrý a červený neon a na zem zrcadlo.
Samozřejmě jako další na řadu prijde úprava HW!
A pište k tomu něco :!:
HW: CPU: Intel pentium 4 2,1GHz @ 2,4GHz, RAM 2x 256mb 266MHz, GRAFIKA nVidia GeForce MX 440, HDD 60GB
Naposledy upravil(a) Hozny dne čtv čer 14, 2007 20:38, celkem upraveno 1 x.
zrkadlo ok, ale modry a cerveny neon? fuj, nechapem ludi co tam rvu co najviac svetla a potom machruju aky su cool
ked to uz chces podsvietene tak aspon jednou farbou
inac, mal by si stou mechanikou nieco robit
inac case pekna
BTW: neviem ci ti antizvukovka pomoze, kedze nebudes moct vylozit aj bocnicu...teda mozes, ale potom by to plexo nemalo zmysel
ked to uz chces podsvietene tak aspon jednou farbou
inac, mal by si stou mechanikou nieco robit
inac case pekna
BTW: neviem ci ti antizvukovka pomoze, kedze nebudes moct vylozit aj bocnicu...teda mozes, ale potom by to plexo nemalo zmysel
Když se na to teď tak dívám, tak bude fakt možná lepší použít jenom modré neony, když už jsou modré fany. Protože oranžová case a k tomu ještě červený a modrý neon už je cirkus... Původně jsem autorovi sice navrhnul dvě barvy neonů, ale to jsem ještě neviděl kompletní case
Ještě když se časem nastříká komplet mechanika (asi také oranžově), tak to bude úplně best
Jinak k tomu odhlučnění: Když se na spod dá zrcadlo a na průhlednou bočnici nic, tak zbyde ještě vrch a ostatní oblasti na odhlučnovací hmotu. Sice nebude účinek 100%, ale tak cca 40% by to udělat mohlo (s porovnáním s úplně pokrytým vnitřkem).
Vždyť např. povedený modding ISAAC používá též nějaké to odhlučnení a má průhlednou bočnici: http://pcmark.info/viewtopic.php?t=278
Ještě když se časem nastříká komplet mechanika (asi také oranžově), tak to bude úplně best
Jinak k tomu odhlučnění: Když se na spod dá zrcadlo a na průhlednou bočnici nic, tak zbyde ještě vrch a ostatní oblasti na odhlučnovací hmotu. Sice nebude účinek 100%, ale tak cca 40% by to udělat mohlo (s porovnáním s úplně pokrytým vnitřkem).
Vždyť např. povedený modding ISAAC používá též nějaké to odhlučnení a má průhlednou bočnici: http://pcmark.info/viewtopic.php?t=278
Sony Vaio UX380N (100GB), Sony Vaio P92KS (@ 2.4GHz)
Re: Help
Mno mě se u toho líbý ty modré, ale pokud chceš být odlišný od normálu, tak jdi do takových těch černobílých - viděl jsem to na vlastní oči, nádheraHozny píše:Potřeboval bych jenom vědět jakou barvu neonů by ste mi doporučili... Dík
<3 Progaming, grafika, moviemaking, počítače.
Intel QuadCore Q9550 2,76GHz @ 3,66GHz, Kingston HyperX 4GB BlackEd. 1064MHz, Asus P5Q-E, 1,32T HDD's (1T Seagate Barracuda 32MB, 7.200 + 320GB Seagate Barracuda 16MB, 7.200 [backup]), DVD Samsung SH-S223B, CM Dominator 690 KWN1 NVIDIA Edition, GIGABYTE GTX275 OC 896MB , Xigmatek Dark Knight, Cooler Master Real Power 620W.
Intel QuadCore Q9550 2,76GHz @ 3,66GHz, Kingston HyperX 4GB BlackEd. 1064MHz, Asus P5Q-E, 1,32T HDD's (1T Seagate Barracuda 32MB, 7.200 + 320GB Seagate Barracuda 16MB, 7.200 [backup]), DVD Samsung SH-S223B, CM Dominator 690 KWN1 NVIDIA Edition, GIGABYTE GTX275 OC 896MB , Xigmatek Dark Knight, Cooler Master Real Power 620W.
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Help
Pekna Barevna kombinace az na tu Dvd-Romku a podsviceni se da resit i LEDkama...Mas vic na vyber...a dal bych tam oranzovej nb bilej neon..nb ledky ve stejnych barvachHozny píše:Potřeboval bych jenom vědět jakou barvu neonů by ste mi doporučili... Dík
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
re
At žije merkur
víc nemužu dodat
víc nemužu dodat
AMD Athlon 64 7750 2.7GHz + AC Freezer 64 rev.2 - 4GB DDR2 1066MHz A-DATA EE,Gigabyte MA74-GM - WD3200AAJS 320GB - Samsung Spinpoint F3 500GB - ASUS EAH5770/DI2/512MB DDR5 - Seasonic 400W T3,Genius HomeTheater 5050
Po dvou letech opět pořádná mašinka :-)
Po dvou letech opět pořádná mašinka :-)
Re: projekt [asi hotovo]- Orange case by Johny Stone
No lakování co se týče kvality tak je z těch fotek hezký ale při řezu tý bočnice nam ta pilka nějak ujela že?:D(levý horní roh) A oranžová s modrou mě taky nesedí ale tvoje case.
thumps up for your article, great post... Cheap wedding dress
Hele kámo, nevím jestli to byl tvůj první projekt nebo je jich víc ale jedno slovo: Nice!
Řeknu ti ,že to co si dovedl ty bych ani ja nezvladl ja jsem rád že jsem si na svoji case navrtal dva přepinaky na fany a tím pro mně veškery tuning končí
Je sice pravda že Oranžová a do toho dvě barvy červenou a modrou.. ale co. tvoje představivost..
Prostě u mně palec hore! vím že tu jsou i jinačí a lepší projekty ale nejsem až taky professional
Řeknu ti ,že to co si dovedl ty bych ani ja nezvladl ja jsem rád že jsem si na svoji case navrtal dva přepinaky na fany a tím pro mně veškery tuning končí
Je sice pravda že Oranžová a do toho dvě barvy červenou a modrou.. ale co. tvoje představivost..
Prostě u mně palec hore! vím že tu jsou i jinačí a lepší projekty ale nejsem až taky professional