GeForce 6200 Turbo Cache
Moderátoři: Awast, Moderátoři
- Becher
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
GeForce 6200 Turbo Cache
Mám počítač AMD Athlon 64 a v něm grafickou kart GeForce 6200 Turbo Cache. Po každé když hraju nějakou hru tak hra spadne a objeví se mi modrá obrazovka kde je napsaáno:došlo k chybě v souboru nv4_disp.dll. Obraťte se na dodavatele a vyžádejte si poslední aktualizace. Kdy ž si aktualizace stáhnu, tak to nepomůže, neboť to spadne znova a znova. Co mám dělat????THX
Naposledy upravil(a) Becher dne pát srp 24, 2007 11:16, celkem upraveno 1 x.
Tenhle problém je už notoricky známý, ovšem řešení bývá hodně...
Někomu stačí povyzkoušet reinstal ovladačů...
Postup by měl být asi takový: Hezky po restartu PC do nouzového režimu, odinstalovat celé! ovladače na VGA a nahodit nějaké jiné... nikdo neví jestli novější nebo starší.... musí se zkoušet....
Někomu na druhou stranu pomohl až reinstal jak ovladačů GK, tak reinstal chipset driverů... i tohle mlžeš vyzkoušet...
No a ještě o někteří vyřešili tím, že v BIOSu snížili děličku, nebo násobič CPU a dotaktovali na originální frekvenci...
Bohužel tady přesný návod nikdo nezná... holt to jsou ty opěvované ovladače....
Někomu stačí povyzkoušet reinstal ovladačů...
Postup by měl být asi takový: Hezky po restartu PC do nouzového režimu, odinstalovat celé! ovladače na VGA a nahodit nějaké jiné... nikdo neví jestli novější nebo starší.... musí se zkoušet....
Někomu na druhou stranu pomohl až reinstal jak ovladačů GK, tak reinstal chipset driverů... i tohle mlžeš vyzkoušet...
No a ještě o někteří vyřešili tím, že v BIOSu snížili děličku, nebo násobič CPU a dotaktovali na originální frekvenci...
Bohužel tady přesný návod nikdo nezná... holt to jsou ty opěvované ovladače....
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia