Acer notebook
Moderátoři: ladarozan, Zdenek, Pockmat, Moderátoři
Acer notebook
nevím přesně typ ale to je asi jedno kamoš jsi zakoupil new notebook a mněl tam nainstalovaný win vista remium home 32-bit no a oni ty zmrdky nejdou preinstalovat za xp ja proti vistam nic nemam ale ho to sere pri bootovani to jede norml. v poho ale jak jse vybyrá možnost opravit neopravovat tak dam neopravovat a vyskočí hláška něco ve smyslu že nebyl nalezen žádný pevný disk notebook je určen aji na xp teda asi jinak nwm proč by na to davali ovladace tak pls. pokud nekdo vite co stim tak help
AMD Athlo x2 4200+ 2,2@2,6GHZ|2x1024MB|Saphire radeon HD 2600 PRO 512mb DDR2|Samsung 320GB sataII|DVD Ram Samsung|Asus m2n-mx|Case Thermaltake Mambo 450w......
ok to mně napadlo ja tam chcu jen xp ale nejak jsem jeste nezjistil jak zformatovat hdd kde? kdyz jsem to potreboval tak to slo pri instalaci xp ale jinak jsem to nikdy nepouzival tak radu pls. poud nakou mate
AMD Athlo x2 4200+ 2,2@2,6GHZ|2x1024MB|Saphire radeon HD 2600 PRO 512mb DDR2|Samsung 320GB sataII|DVD Ram Samsung|Asus m2n-mx|Case Thermaltake Mambo 450w......
No prave to nejde kdyz dam nabootovat xp z cd tak jse prevne nactou ty ruzny ovladace a pak skoci hlaska ze nebyl nalezen hdd takze to nejde naforamatovat ale už jsem přisel na to ze to je tim ze ten hddd je sata a ve win nejsou ovladace na sata takže to musim udelat nejak pres nlite ale moc nwm jak
Re: Acer notebook
Musíš mít přídavnej usb floppy disk a v něm disketu se sata ovladačema. My jsme si to museli kvůli přeinstalaci XP na notebooku taky pořídit. Prostě u XP nepočítaj s tim, že nb a některé PC už nemaj disketovou jednotku. Když dáš sata ovladače na flash disk, tak to taky nenajdou.